Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 29 de març

 • Xerrada sobre el càncer de còlon i recte.

  L’alimentació, l’activitat física, evitar tòxics i el cribratge són eines per prevenir el càncer de còlon

  29 de març de 2017

  El doctor Lucas i la infermera Bravo, del CAP, expliquen a una setantena de persones com protegir-se de la malaltia
   
  Una setantena de persones van acudir ahir al vespre a la xerrada informativa ‘Càncer de còlon: la prevenció és possible’, que va tenir lloc a l’Auditori de Can Cortès. La xerrada va anar a càrrec del doctor Roque Lucas i la infermera Ana Bravo, del CAP Palau-solità i Plegamans. Van comptar amb la participació de l’Alcaldessa Teresa Padrós, Carmen Cabeza, Tinenta...

 • Simulacre i evacuació a l'Escola Bressol Patufet.

  Simulacre d’atac a l’Escola Bressol Patufet

  29 de març de 2017

  Aquest matí s’ha dut a terme un simulacre a l’Escola Bressol Patufet en què s’ha fingit un atac al centre per part de dues persones, una de les quals ha agafat a l’ajudant de cuina com a hostatge. L’altra s’amagava a l’última planta de l’edifici amb una garrafa d’un líquid suposadament incendiari i amb la possible intenció de calar foc a l’escola.

 • Mercat Medieval 2016

  Programa especial de Ràdio Palau diumenge al Mercat Medieval

  29 de març de 2017

  El Mercat Medieval arriba aquest cap de setmana a la seva 15a edició i per això Ràdio Palau hi serem en directe amb un programa especial que us oferirem la tarda de diumenge 2 d’abril. Entre les 17 a 21h serem en un estudi a l’aire lliure en ple Mercat des d’on us oferirem entrevistes i connexions en directe amb el més destacat del què estigui tenint lloc en el que ja és un dels esdeveniments més multitudinaris de Palau-solità i Plegamans. Ens podeu escoltar al 91.7 FM, via internet...

 • Capçalera Butlletí núm. 23

  Ja es pot llegir ‘on-line’ el número 23 del ‘Butlletí Municipal’

  29 de març de 2017

  Després d'haver-se repartit en paper a totes les llars de la vila i a diversos equipaments del poble, ja es pot llegir en format PDF el número 23 del Butlletí d’informació de Palau-solità i Plegamans.

 • Guanyadors i guanyadores dels Premis de Prosa i Poesia Sant Jordi 2016.

  Última setmana per presentar obres als Premis de Prosa i Poesia Sant Jordi 2017

  28 de març de 2017

  El 4 d’abril és la data límit per presentar obres als Premis Sant Jordi de Prosa i Poesia d’aquest any. El lloc per fer entrega dels treballs es la Masia de Can Cortès, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores. Es poden consultar les bases a la pàgina:
  Premis de Prosa i Poesia Sant Jordi 2017Es pot concursar en dues modalitats, Prosa i Poesia, i en les categories següents: Infantil A (fins a 10 anys), infantil B ( d’11 a 13 anys), juvenil (de 14 a 17 anys) i adults (més...

 • Els cubells i les bosses especials per a l'orgànica faciliten obtenir adob amb compostadors.

  Taller i compostadors gratuïts per tal d’obtenir adob a partir de brossa orgànica

  27 de març de 2017

  Cal inscriure-s’hi prèviament i indicar si es vol acudir a la sessió de l’1 o del 4 d’abril
   
  L’Ajuntament organitza dues sessions d’un taller per aprendre a fer compostatge casolà a partir de residus orgànics. S’han programat dues sessions idèntiques per tal de facilitar l’assistència del màxim nombre de persones. La primera té lloc el dissabte 1 d’abril, d’11 a 13h. La segona, dimarts 4, de 18 a 20h. Totes dues es realitzen a Can Cortès.

 • Visita anterior del Síndic de Greuges.

  El Síndic de Greuges visita Palau-solità i Plegamans el 3 d’abril per atendre la ciutadania

  27 de març de 2017

  Cal concertar cita per fer consultes o presentar queixes al ‘defensor de les persones’
   
  L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya visita Palau-solità i Plegamans el proper dilluns 3 d’abril per atendre de primera mà les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general.

 • Una de les estacions de telefonia mòbil del municipi

  Encara hi ha temps per revisar gratuïtament els receptors de TDT afectats pel servei de telefonia mòbil 4G

  27 de març de 2017

  L’inici de la prestació del servei de telefonia mòbil de 4ª Generació (4G en la banda de 800 MHz) fa uns mesos a Palau-solità i Plegamans ha produït afectacions en la recepció de televisió digital terrestre (TDT). Per solucionar aquests problemes, l'entitat LLEGA800 ha dut a terme al municipi durant sis mesos i de manera gratuïta les actuacions tècniques necessàries en les instal·lacions de recepció dels usuaris de TDT que han tingut problemes i que han sol·licitat la revisió.

 • També es va demanar l'opinió als ciclistes

  El projecte ‘Viu la riera!’ entrevista més de 150 persones per saber quines millores volen per a aquest espai fluvial

  27 de març de 2017

  Es van recollir propostes sobre la mobilitat a peu i en bicicleta, la renaturalització o les zones d’esbarjo
   
  Palau-solità i Plegamans ha acollit aquest dissabte diverses activitats lúdiques amb l’objectiu de conèixer l’opinió de la ciutadania respecte a les millores que voldria al tram palauenc de la riera de Caldes i el seu entorn.

 • Masia de Can Cortès.

  Palau-solità i Plegamans se suma a 'l'Hora del Planeta'

  24 de març de 2017

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans se suma a l'Hora del Planeta, que té lloc a nivell global el dissabte 25 de març del 2017.
   
  El consistori apagarà la il·luminació de tres edificis emblemàtics del municipi de 20.30 a 21.30h: la Casa Consitorial, la Masia de Can Cortès i el Castell de Plegamans.

Registres del 1 al 10 de 2481
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 249 ]