Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 7 de juny

Biblioteca Municipal


 

La Biblioteca Municipal ocupa el primer pis de la Masia de Can Cortès i disposa de tres espais separats de entrada lliure per a tots els ciutadans.

A la sala principal pots trobar el taulell d’informació on podràs fer consultes al personal sobre el catàleg de documents i serveis de la biblioteca.

 

Consulta les lectures recomenades per aquest estiu

 

Horari habitual:

 

Al matí: De dilluns a divendres de 10.00 a 13.00h

A les tarda: De dilluns a divendres de 16:00 a 20:00h

    Serveis:
- Consulta a sala: entrada lliure

- Préstec: el servei de préstec és gratuït i qualsevol usuari en pot disposar. Tan sols es necessita el carnet d´usuari. Per adquirir-lo cal dur 2 fotografies i emplenar un formulari, que es facilita a la Biblioteca, amb les dades personals. Es poden prestar un total de 6 llibres, 2 revistes i 2 CD/vídeos/DVD per carnet, durant 21 dies. Les enciclopèdies, els diccionaris i el material de col.lecció local estan exclosos de préstec.

- Internet: es disposa d´accés públic a Internet. Només cal portar el carnet d´usuari i demanar hora per telèfon o a la mateixa biblioteca. El temps màxim de consulta a Internet és de 30 minuts per dia i de 2 hores a la setmana. Els ordinadors es destinen a la recerca d´informació, i no es permeten els jocs i les tertúlies en línia (xat). Per guardar la informació de les consultes efectuades, es pot utilitzar un disquest el qual durà, de casa, l'usuari.

- Fotocòpies: si es vol fer fotocòpies d´algun document de la Biblioteca, s´ha de demanar a la bibliotecària. El preu és de 0,06 euros cadascuna; no es fan fotocòpies en color, només en blanc i negre.

- Secció de revistes: es disposa de revistes de diferents temàtiques (Salut, Art, Cinema, etc.) per poder consultar i els números anteriors al mes en curs es poden agafar en préstec (2 revistes per carnet d´usuari).

- Secció infantil: a la sala general, hi trobem la secció infantil. Hi ha contes per a totes les edats des de 0 fins a 13 anys i novel·les juvenils fins a 15 anys, i també DVD's i Vídeos infantils.

- Secció d'audiovisuals: hi ha DVD's (pel·lícules, música, reportatges) i Vídeos (documentals). Els DVD's es poden visionar a la Biblioteca amb el carnet d´usuari.

- Sala de lectura: en aquesta sala hi ha les novel.les, els llibres de literatura i altres matèries com Biografies, Còmics d´adults, Matemàtiques, Filosofia, Medicina, etc... És una sala per poder estudiar i llegir amb tranquil·litat, per la qual cosa es demana silenci.


Activitats culturals:
- Hora del conte: el dimecres últim de cada mes es fa l´hora del conte infantil, a l´Auditori de la Masia Can Cortès.

- Nit de Contes per a adults: el mes de juny o juliol de cada any, es fan contes per a adults sobre diversos temes, normalment contes de por o sobre temes relacionats amb la nit de Sant Joan (24 juny).


 • Adreça: Primer pis de la Masia de Can Cortès, Camí Reial, 56
 • Horari: Al matí: De dilluns a divendres de 10.00 a 13.00h
  A les tarda: De dilluns a divendres de 16:00 a 20:00h
 • E-mail: biblioteca@palauplegamans.cat
 • Telèfon: 93.864.41.77
Centra els elements al mapa

Imatges relacionades

 • Biblioteca - Infantil i juvenil

  Biblioteca - Infantil i juvenil

 • Biblioteca - Sala lectura

  Biblioteca - Sala lectura

 • Biblioteca - Entrada i altell

  Biblioteca - Entrada i altell

Documentació adjunta

Enllaços relacionats