Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 7 de desembre

Escola Can Periquet


Edats

Cicle inicial i mitjà d'educacio primària.

Itinerari educatiu

Acurada coordinació pedagògica amb les escoles bressol i institut del poble.

Projecte educatiu

Centre públic de nova creació posat en marxa el curs 2008-2009. Tot i ser una escola nova, estem treballant per tal d'aconseguir una escola inclusiva, arrelada i oberta a l'entorn, participativa, on els alumnes són els protagonistes de la vida escolar i on s'atén a la diversitat. Una escola innovadora, oberta a la tecnologia de la informació i de la comunicació, on es gira la mirada cap als llenguatges artístics i la ciència; una escola que ajudi a descobrir les emocions i on es procura afavorir la salut entesa com a l'estat de l'organisme que garanteix el desenvolupament físic, psíquic, afectiu i social de l'individu.
El català és la llengua base d'aprenentatge i de comunicació interna i externa.
Transmetem els valors de la cultura catalana a fi d'estimular el sentiment de pertinença a tots els alumnes, sense distinció d'origen, en la societat catalana.
L'escola disposa de servei d'EAP.

Equipaments

Tenim un edifici construït l'any 2009 amb els seus espais corresponents que inclouen, entre d'altres, aula de psicomotricitat, de reforç, menjador, pista esportiva...

 

Programes específics del centre

Dins de la programació de cada nivell, les mestres proposen un seguit d'activitats complementàries que es recullen dins del Pla Anual del centre i s'aproven en el consell escolar. Entre d'altres aspectes es prioritza les activitats relacionades amb la ciència i l'experimentació; així com les arts plàstiques i la informàtica.
Per dur a terme una bona atenció a la diversitat es realitzen activitats en petit grup, racons de treball de llengua i matemàtiques. A partir de 3r d'educació primària es realitzen activitats d'escacs dins de l'horari lectiu.
Es celebren les festes tradicionals per tal d'apropar als infants a la cultura i costums catalans. Es participa també en les activitats organitzades per l'Ajuntament.

AMPA

Serveis que l'AMPA organitza actualment:

A/e: secretaria@ampacanperiquet.com

  • Menjador.
  • Servei de ludoteca (de 7.30h a 9h)

Activitats extraescolars:

  • Anglès.
  • Teatre
  •  Piscina.
  • Jocs pre-esportius.
  • Contes, danses i cançons.

 


Centra els elements al mapa

Imatges relacionades

  • Escola Can Periquet.

    Escola Can Periquet.

Enllaços relacionats