Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 19 de març
Opinió d'ERC, desembre 2015 (Butlletí 18)
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

L’escola de musica es només l’inici... i n’hi haurà més

 

Aquest mes de Novembre ERC va presentar una moció per tal de demanar l’estudi de viabilitat del trasllat de l’Escola de Música, actualment en precari, al Castell de Plegamans, per a ser ubicada a la masia de Can Falguera. L’incompliment de paràmetres de l’equipament fa que no sigui utilitzable i que es perdin les subvencions que d’altra manera rebria de la Diputació/Generalitat. La nostra moció també fa esment d’altres extrems tècnics per tal de consolidar de forma definitiva la futura Escola.

 

En una situació semblant es troben la Biblioteca i el Casal d’Avis, equipaments desfasats, i que els successius governs fins a dia d’avui han estat incapaços de posar al dia.

 

Hem arribat pràcticament als 15.000 habitants sense Centre de Dia, Auditori, Tanatori, Complex Esportiu (gimnàs municipal i piscina), Centre Cívic, i a més, un Ajuntament dins un edifici antic, així com altres mancances greus en altres serveis.

 

No hi ha comparació possible entre l’actual Palau, infraequipat, amb pobles similars del nostre entorn. S’ha deixat passar massa temps i oportunitats que altres municipis sí han sabut aprofitar. Per això l’Escola de Música ha estat la primera de les demandes... i n’hi haurà més...