Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de desembre
Opinió d'ICV, desembre 2015 (Butlletí 18)
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

#Mai Més

 

La Plataforma Mai Més, que reuneix més de 25 partits, sindicats, fundacions i entitats, va  convocar a una gran manifestació el passat 28 de novembre a Barcelona; diversos veïns i veïnes  de Palau-solità i Plegamans van participar-hi.

 

El manifest de la convocatòria expressava: “Davant l’amenaça que els nostres governs responguin amb intevencions militars als mateixos països que pateixen el terrorisme, o amb l’enduriment de les lleis d’estrangeria i les repatriacions forçoses, o amb el tancament de fronteres i la vulneració dels drets humans a qui busca acollida, o amb limitacions de les nostres llibertats en benefici d’un suposat augment de la seguretat, la societat civil s’ha de mobilitzar per evitar una escalada al desastre”.

 

No podem permetre que en el nostre nom s’iniciï una nova guerra, ni acceptar cap nova retallada de les nostres llibertats, ni callar davant la proliferació de discursos islamòfobs, racistes i feixistes, i no podem permetre més lleis xenòfobes ni més centres de detenció. Per la pau, la llibertat, la igualtat, la fraternitat, la solidaritat, la justícia global i la laïcitat, hem de continuar lluitant.

 

El Grup Municipal d’ICV treballarà per a que el nostre Ajuntament recolzi totes les iniciatives que endegui la Plataforma Mai Més.