Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 de febrer
Opinió del PSC, abril 2016 (Butlletí 19)
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

Pla d’Acció de Govern 2015-2019: accions concretes, transversals i realistes per seguir millorant la vila

 

L’equip de govern de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ja ha presentat el Pla d’Acció de Govern 2015-2019. Aquest pla és fruit del Pacte de Govern signat el passat mes de juny i s’estructura en 9 àrees de treball transversal entre totes les regidores.

 

El Pla d’Acció de Govern és un document realista que concreta accions a portar a terme per seguir treballant per les persones, les famílies, els barris i millorar dia a dia la vila. D’aquesta manera, articulem tots els compromisos en accions que es duran a terme els pròxims quatre anys i que ja fa mesos hem començat a treballar. La ciutadania pot així conèixer què s’espera de la tasca del govern i fer un seguiment de la mateixa.

 

En aquest sentit, per primer cop també es compta amb una aplicació a la pàgina web de l’Ajuntament que permetrà seguir el grau de compliment de les accions, donant informació de l’estat d’execució, resultats, previsió, tasques realitzades, etc. Un pas més en el compromís per un govern obert i transparent.

 

Com sempre hem fet, des del PSC anem per feina, sense aturar-nos en estratègies partidistes i seguim treballant pels ciutadans. Hi ha molta feina a fer per seguir millorant Palau-solità i Plegamans!