Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 de febrer
Opinió de CiU, abril 2016 (Butlletí 19)
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

El Pla de Govern 2015-2019 en marxa!

 

Amb el Pacte de Govern subscrit el 12 de juny de 2015 vam iniciar la gestió i execució de tots els nostres projectes i compromisos, tot preparant el Pla d’Acció del Govern municipal per a tot el mandat. Ara, després d’eleccions diverses i altres circumstàncies, l’hem fet públic, tot i que des del primer dia vam iniciar el treball sobre els nostres projectes.

 

La nova Biblioteca Municipal serà una realitat! Decidida la ubicació d’acord amb les indicacions rebudes de tècnics i de la Diputació, hem mantingut reunions tècnico-polítiques amb la Diputació de Barcelona i encetat converses amb el Departament de Cultura de la Generalitat. L’encàrrec del projecte bàsic i executiu de l’equipament està en marxa, una aposta clara i decidida de tot el Govern municipal per tal que Palau-solità i Plegamans disposi d’un servei tant peremptori al final del present mandat.

 

En el marc laboral preparem nous Plans d’Ocupació, assessorem a grans i petites empreses i a professionals, a tall d’exemple la conferència que el professor de la Universitat de Columbia de Nova York, Xavier Sala-i-Martín, va impartir a l’Auditori Würth el passat 5 de febrer, generant gran espectació tot desbordant les previsions d’assistència.

 

Més informació a: http://blogscat.com/regidorslaurajaumejordi