Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de desembre
Opinió d'ERC, abril 2016 (Butlletí 19)
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

Bye bye, legislatura

 

El Govern Municipal ha presentat el Pla d’Acció de Govern 2015-19. Amb aquest títol s’agrupen en 9 apartats un conjunt de punts que donen a entendre molta activitat, però al final s’entén que aguantaran 3 anys més sense cap compromís d’obra de govern. Veiem:

 

Biblioteca? Totalment diluïda entre fer un projecte o unes aules d’estudi. “Foment de la lectura al poble amb l’objectiu d’aconseguir la qualificació de Municipi Lector” (sic).

 

Casal d’Avis? Ni se’n parla.

 

Gimnàs Municipal - Complex Esportiu? Només una cortina de fum. “Portar a terme la consulta per definir el model de Piscina Pública”.

 

Centre de Dia? No se’n diu res.

 

Escola de Música, Auditori o Tanatori Municipals? No saben, no contesten. Centre Cívic o nou edifici per a l’Ajuntament? Nàstic de plàstic.

 

I tot plegat sense fixar uns criteris d’avaluació propis d’aquest document.

 

Tot allò que hauria de ser cabdal en un municipi com Palau, passa a ser ignorat en el document autoanomenat “d’Acció de Govern”. Tot plegat és una desgràcia per a les persones grans i petites del municipi que es queden sense serveis i equipaments dignes. Tot plegat, una vergonya pels que es fan dir “representants polítics” d’un poble de gairebé 15.000 habitants. Qui dia passa any empeny... i fins al 2019 per tornar a parlar de “projecte de poble”. Una pena.