Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 de febrer
Opinió de Ganemos Palau, juliol del 2016 (Butlletí 20)
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

Estar contra la corrupció és donar exemple i començar per no consentir el seu inici a casa teva

 

La corrupció és un greu problema general. En política, la clau és l’actitud que adopten les organitzacions: Els qui la toleren, amb el temps tenen càrrecs condemnats per corrupció. Guanyem talla de base el problema expulsant aquells que actuen de forma deshonesta.

 

El trànsfuga José Luis Heras no ha justificat la destinació de fons municipals que va buidar del compte un dia abans de ser expulsat per Guanyem. L’Ajuntament i Guanyem li van exigir factures i el trànsfuga es va negar “acusant d’extorsió” a qui se les

exigeix.

 

Actuó presionando públicamente a su compañera para que ésta dejara el acta de concejala en beneficio de una estrecha amiga del propio Heras.

 

Los tránsfugas se presentan siempre como víctimas, son especialistas de la mentira con la que estafan a quienes les votaron. Otro tránsfuga en el norte del Estado expulsado por intentar desviar fondos a una cuenta ilegal. Otros 2 tránsfugas en Catalunya expulsados por venderse a un gobierno corrupto por 5500€ al mes cada uno, olvidándose de su compromiso ético de limitación salarial a 3 veces el salario mínimo. Una mafia, amigos de Heras, que ya no harán carrera en Ganemos.

 

Comunicat: http://ganemos.es/psolitaexpjoseluisheras.htm