Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de desembre
Opinió d'ERC, juliol del 2016 (Butlletí 20)
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

Els miralls trencats de l’escola de música, la biblioteca i els resultats electorals

 

Al novembre us parlàvem de l’Escola de Música i de la nostra proposta d’estudi per tal de tenir la seva seu normalitzada i oficial a Can Falguera. Tot plegat és rebutjat, i es prefereix seguir amb la precarietat actual al Castell, i amb els costos econòmics afegits per estar fora de la xarxa oficial d’escoles de música.

 

De cop i volta, durant el mes de febrer, es retarda la sortida del butlletí municipal, salta pels aires el flamant Pla d’Acció de Govern, i sobtadament apareixen amb gran rebombori en una foto un grup de regidors al camp de petanca de Palau dient que allà es faria la Biblioteca. Què ha passat? Doncs, a finals de gener un grup de ciutadans creen l’associació Palau Vol Biblioteca, i inicien recollida de signatures. Parlen amb la comunitat educativa, publiquen a xarxes socials i fan visible aquesta carència.

 

Aquesta mobilització ens parla de la necessitat i l’encert d’organitzar-se com a societat civil i deixa palès que determinades realitats injustes no es poden eternitzar. En aquest sentit, el fet que les dues candidatures més votades del municipi el passat 26J, ECP i ERC, no siguin a l’equip de govern, dóna esperances de canvi i de redreçament polític, que tanta falta ens fan a Palau.