Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de desembre
Opinió d'ICV, juliol del 2016 (Butlletí 20)
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

Gràcies

 

Diumenge 26 de juny, 10.891 persones estaven convocades a les escoles de Palau a votar per triar qui ens ha de governar els propers quatre anys a l’estat espanyol; amb la importància que comporta, doncs ens jugàvem acabar amb les polítiques d’austeritat, fer fora a governants corruptes, modificar el Senat,  aconseguir un referèndum, acollir les persones refugiades i tants altres canvis necessaris i urgents.

 

Finalment varen ser 7.322 les persones que van respondre a la convocatòria (67,23%) van votar al Congrés i 7.017 (64,43%) al Senat.

 

A Palau la força més votada, a l’igual que a les eleccions de quatre mesos enrere, va ser En Comú Podem, la coalició conformada a Catalunya per Podemos, ICV, EUiA i En Comú. En total 2.020 vots (27,83%), resultat que torna a ser molt bo al nostre poble i, evidentment, a la resta de Catalunya.

 

Malauradament els resultats no ens han estat tan bons a la resta de l’Estat, per tant, i a l’espera de conèixer quins seran els pactes de govern, volem expressar que els companys i companyes de la coalició a Palau continuem lluitant per les polítiques d’esquerres, per defensar totes aquestes necessitats que expressàvem a l’inici de l’article i per fer créixer la coalició.

 

Gràcies a totes les persones que amb el vostre vot heu donat recolzament a En Comú Podem.