Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de desembre
Opinió del PSC, octubre 2016 (Butlletí 21)
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

Anem per feina

 

Des del PSC i el GMS, després d’un breu descans al mes d’agost, ja estem en plena activitat per seguir desenvolupant els compromisos i el Pla de Govern. Aquesta tardor definirem el nou pressupost per l’any vinent i tornarem, després d’anys, a obrir un mecanisme de participació a la ciutadania per què es puguin aportar propostes de cara a la millora de la vila.

 

Acabada l’obra de millora del Pavelló d’esports Maria Víctor i el canvi de la coberta, començarem aviat les obres d’ampliació de l’Espai Jove l’Escorxador, projectada l’anterior mandat. I de cara a futur seguim treballant en les properes inversions de la vila de manera transversal: nova Biblioteca, millores i arranjament d’espai públic als barris, millores a la Ronda Verda, etc.

 

Malgrat tot, un any més, l’Ajuntament s’ha vist obligat a endarrerir les obres a la via pública i barris arran del retard en rebre el crèdit de la Diputació que les ha de finançar. Aquestes pròximes setmanes esperem els recursos per iniciar les diverses actuacions de millora de l’espai públic que vam preparar per a aquest 2016. Com sempre hem fet, des del PSC anem per feina i seguim treballant per la ciutadania. Hi ha molt per fer i per millorar a Palau-solità i Plegamans!