Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 de febrer
Opinió de CiU, juliol 2016 (Butlletí 21)
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

Més ocupació, més comerç, més cultura

 

Baixa l’atur al nostre poble, fins a xifres que no es donaven des de l’any 2008. El servei Palau Avança treballa ja colze a colze amb totes les empreses dels polígons palauencs i plegamanins, creuant dades, ofertes i demandes i aconseguint nombrosos nous llocs de treball per a la Nostra gent. A més, la Regidora Laura Navarro, en representació de l’AMERC, Associació de Municipis Eix Riera de Caldes, viatja a València acompanyant al President Puigdemont i fent costat als nostres empresaris per lluitar pel tant necessari Corredor Mediterrani.

 

En Jaume Oliveras enllesteix un conveni amb la Cambra de Comerç de Sabadell perquè es tiri endavant l’estudi per a la dinamització del comerç del poble i s’elaborin diagnosis a més de vint comerços. Eina fonamental a l’hora de disposar de tota la informació necessària perquè un municipi turístic com el nostre, esdevingui també un referente en matèria de comerç.

 

I en Jordi Pujol posa en marxa el procés participatiu amb entitats i ciutadans per a la redacció del nou PAC, Pla d’Acció Cultural que haurà de definir els passos a seguir en matèria de polítiques culturals durant els propers anys!

 

Per a més informació:

http://blogscat.com/regidorslaurajaumejordi