Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de desembre
Opinió de Ganemos Palau, octubre 2016 (Butlletí 21)
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

Guanyem amb il·lusió

 

Des de Guanyem Palau treballem amb il·lusió, desenvolupant projectes  que aportin nous espais al poble i donin una imatge renovada a d’altres d’existents.

 

Així, estem immersos en les millores de les instal·lacions de l’Hostal del Fum, amb l’arranjament dels camins, o la futura creació d’una zona de jocs infantil. Tot lligat a un projecte que donarà un nou sentit a un lloc tant estimat pels Palauencs com valorat pels visitants que arriben de les poblacions veïnes.

 

Important es també la millora de les rieres que travessen el municipi i les zones de gran atractiu ambiental que les envolten. Es per això que estem intensificant els nostres esforços en aconseguir la col·laboració de l’ACA, propietària de la conca fluvial del municipi, per tal que faciliti els recursos necessaris per mantenir aquests espais tal i com els nostres veïns mereixen.

 

Así mismo, pondremos todos nuestros sentidos en optimizar el servicio  de recogida de residuos, escuchando las opiniones de la gente en campañas como la llevada a cabo la pasada primavera.

 

Para Guanyem es importante la opinión de todos, por lo que os invitamos a que dejéis vuestras propuestas e ideas en nuestro Facebook:

 

www.facebook.com/GuanyemPSIP