Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de desembre
Opinió del regidor Truyols, octubre 2016 (Butlletí 21)
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

Gran oferta cultural

 

Després d’una magnífica Festa Major, va començar el setembre amb una gran  oferta cultural. Es va iniciar amb les nits musicals de Sta. Maria,  es va poder gaudir d’una nit màgica de cant líric en el pati de la masia de Can Falguera i també ressaltar la conferencia  sobre el retaule de Sta. Maria i sense  deixar de mencionar el Festival Fancon, n’hi tampoc a l’agrupació sardanista,  que el  mes d’agost van estrenar “la sardana del centenari dels  Pastorets”.

 

Estic escrivint el cap de setmana que comença amb la celebració del dia del Càncer amb la participació de diverses entitats i continuarà amb  la trobada gegantera  i arribarem a finals  de setembre  amb teatre i amb una lectura del Club Lector.

 

Per acabar, el primer dia d’octubre haurem commemorat el “centenari” de l’estrena dels pastorets de Josep Mª Folch i Torres amb nombrosos actes i la participació de grups teatrals d’arreu de Catalunya, que hauran posat el nostre municipi en el mapa cultural del nostre país.Tot això quan ho endreces, penses: “quina gran activitat cultural” i em veig amb l’obligatorietat de donar-ne les gracies a les nostres entitats, que sense les quals això no seria possible.