Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 12 de juliol
Concurs d'Emprenedoria
  |
 • Imprimeix la pàgina
 concurs i tarda emprenedoria 19.jpg  

Concurs de Foment de l'Emprenedoria

 

Si ets emprenedor, emprenedora o tens una pime, participa-hi!

 

Pots presentar el teu projecte del 4 de juny al 24 de juliol 2019 (PRORROGAT

FINS EL 16 DE SETEMBRE)

 

Cal presentar la inscripció i els documents que indiquen les bases del concurs via web municipal, a l'apartat de catàleg de serveis i tràmits:

 • Inscripció al concurs d'emprenedoria i empresa

 S'atorgaran 20.000€ repartits en 3 premis i accèssits. A més, totes les

candidatures rebran l'assessorament d'un consultor i participaran en una jornada

de 'networking'.

 

No ho dubtis, hi tens molt a guanyar!

 

 

 

L’Ajuntament premia quatre projectes locals a la Tarda d’Emprenedoria 2019

 

Un total de 9 projectes s’han presentat, enguany, al Concurs d’Emprenedoria i Empresa 2019 organitzat per l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. L’acte d’entrega es va celebrar el 26 de novembre a l'auditori de la Masia de Can Cortès, dins la Tarda d’Emprenedoria i empresa. L’Alcalde, Oriol Lozano, i la regidora d’Empresa i Ocupació, Laura Navarro, van ser els encarregats de fer entrega dels xecs i els diplomes als projectes guanyadors.

 

  

Els projectes premiats són:

 

-Momentar. (Categoria A 2 – A noves línies empresarials). És una empresa que es dedica al disseny i realització física (targeta amb imant, xapa... ) que es poden personalitzar per esdeveniments tant públics com privats; Festes, aniversaris, celebracions i màrqueting empresarial. Tots els materials utilitzats en el producte són 100% reciclables. Addicionalment, part dels materials utilitzats provenen del reciclatge.

 

-Cross Box. (Categoria B –Empreses de recent o nova creació). És un centre d’entrenament que s’ubica en un petit i antic gimnàs d’esquaix, situat a la urbanització de Can Duran. A dia d’avui, ofereixen CrossFit i entrenaments personals.

 

Cross Box, guanyador de la categoria B d'empresa, s'ha endut una dotació de 6.000€, que, tal i com especifiquen les bases, han d’invertir en el negoci. Mentre el projecte de la categoria A2 de Momentar, s’ha endut 4.000 euros.

 

Donat que en el procés d’inscripció al concurs no es va presentar cap projecte de la categoria A1 (empreses en les que hi treballin de 4 a 15 persones), el tribunal va decidir atorgar dos accèssits de la categoria d’empreses de recent o nova creació,  en funció de l’adequació a les bases i les seves perspectives de futur.

 

 

Així, es va lliurar un accèssit als següents projectes empresarials:

 

-Vio Exclusive Wear. Accèssit de 4.000 €. Empresa que es dedica a fer roba tècnica esportiva amb disseny disruptiu i diferencial. Patrons desenvolupats i testats amb esportistes professionals de diferents disciplines: pàdel, tennis, gym, etc... El disseny i la fabricació són locals, ecològics i antial·lergics.

 

-Mr Salud. Accèssit de 2.000 €. Empresa que es dedica a la gestió de l’espai de consultes mèdiques Atenpalau. La seva missió és contribuir a millorar la cobertura mèdica en la zona, així com l’experiència d’aquelles persones que necessiten fer ús del sistema sanitari. D’altra banda, vol oferir als professionals sanitaris un lloc de treball amb més autonomia i en sinèrgia amb altres especialistes.

 

 

Per a més informació: http://www.palauplegamans.cat/pl119/serveis/ocupacio-i-empresa/noticies-ocupacio-i-empresa/id3434/l-ajuntament-premia-quatre-projectes-locals-a-la-tarda-d-emprenedoria-2019.htm

 

 

 

 

Tarda d’Emprenedoria de Palau Avança

Hi ha conferències, sessió de networking i es lliuren els premis del concurs d’emprenedoria

 

Palau Avança, el servei d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament, ha obert les inscripcions per participar a la propera edició de la Tarda d’Emprenedoria i Empresa. Se celebra el 26 de novembre, de 17.30 a 21.00h, a l’auditori de Can Cortès.

Per assistir-hi cal fer la inscripció on-line

 

La Tarda d’Emprenedoria i Empresa s’adreça especialment a autònoms i representants de petites i mitjanes empreses (pimes). Les persones que s’inscriguin participaran de les següents activitats:

 

 • Conferència: ‘Emprenedoria i empresa al segle XXI. Claus per a un lideratge d’èxit”.
  A càrrec de Mercè Brey, CEO de la Consultora Blue Transforming Power, experta en Diversitat, escriptora i conferenciant.
 • Lliurament de premis del Concurs d’Emprenedoria
  Amb la presentació de les empreses guanyadores.
 • Sessió de ‘networking’ d’empreses i persones emprenedores de Palau-solità i Plegamans.
  Un espai per conèixer i donar-se a conèixer a les empreses del territori.

invitacio tarda emprenedoria i empresa 2019.jpg

 

Si necessites més informació, acudeix a:

 

Palau Avança

Servei d'Ocupació i Empresa

Tel.: 93.864.53.16

A/e: ocupacioempresa@palauplegamans.cat

C. Folch i Torres, 88-90

Palau-solità i Plegamans