Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 6 de juny
Restes vegetals
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

Restes de poda i jardins

 

Opció 1 – Porta-les al PALAU PUNT NET

 

Opció 2 – Servei de recollida a domicili

  1.    Anar a la deixalleria a buscar la saca, identificarnt-vos amb la Targeta de Serveis Municipals. Cada habitatge pot disposar d'un màxim de dues saques.
  2.    No es pot tenir la saca més de 3 mesos. Trucar al número de telèfon que figura a la saca: 93.864.37.89 (de dilluns a divendres de 8:30 a 14h) per demanar dia de recollida. Cal informar del número de la saca i del número de la Targeta.
  3.    Omplir la saca davant del vostre habitatge, només amb restes de poda (sense bosses de plàstic ni altres materials). Les restes de poda no poden sobresortir de la saca. La saca només es pot deixar a la via pública si ja s'ha trucat i es té dia de recollida.
  4.    La gespa i petites restes de poda es poden recollir juntament amb la recollida porta a porta de la brossa orgànica (dilluns, dimarts, dimecres, divendres i diumenges abans de les 22h). Màxim dues bosses estàndard (25 l).
  5.    Cada saca subministrada al PALAU PUNT NET està subjecta a una taxa de 2€. rebreu una carta de l'Organisme de Gestió Tributària per efectuar el pagament.

 

Opció 3 – Recollida porta a porta de la brossa orgànica

Màxim dues bosses d'escombraries de mida tradicional. S'han de deixar al costat de la brossa orgànica. Es recull tots els dies de la setmana, excepte els dijous i els dissabtes, a partir de les 22h.