Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 6 de juliol
PALAU PUNT NET, Deixalleries, contenidors d'oli i de roba
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

PALAU PUNT NET, deixalleries, contenidors d'oli i de roba

 

 

PALAU PUNT NET, la Deixalleria Municipal

 

Deixalleria Municipal 

Tots aquells residus que no tenen una recollida porta a porta o mitjançant els contenidors de recollida selectiva de paper/cartró, vidre i envasos, es poden portar a PALAU PUNT NET

 

Horari: De dimarts a dissabte de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h. Diumenges de 9:00h a 14:00h.

Oberta tot l'any, excepte els dilluns i festius.

 

Adreça: C/Santa Margarida de Boada Vell, S/N (Polígon Industrial Riera de Caldes – davant l’entrada del parc de l’Hostal del Fum). Google maps

 

 Deixalleria Mòbil

Deixalleria mòbil

 

La podeu trobar el tercer dissabte de cada mes (excepte l'agost), a la plaça del Molí (zona del Mercat Setmanal), de 9 a 13h.

Tipus de residus que hi podeu portar: ferralla informàtica i petits electrodomèstics, olis minerals (cotxe), aerosols, fluorescents, piles, coles, pintures, dissolvents i vernissos, bateries, tóners, materials de neteja i desinfecció, mòbils, tèxtils i radiografies. 

Contenidors per a oli domèstic

Contenidors d´oli vegetal

 

Cal acumular l'oli domèstic en una ampolla de plàstic, de 2 litres com a màxim, i abocar-la sencera i tapada al contenidor.

Es pot reciclar qualsevol oli d'origen vegetal, com l'oli d'oliva, de gira-sol, de soja...

Si aboques l'oli a l'aigüera, l'oli arriba als rius, mars i aqüífers, i per tant, afecta la vida d'aquests ecosistemes. També perjudica a les depuradores que requereixen de costoses reparacions.

El destí de l'oli usat és fer Biodièsel, un biocombustible no tòxic i lliure de sofre i altres contaminants atmosfèrics.

 

Els contenidors taronges per a l'oli domèstic es troben a les següents ubicacions:
Carrer Major (Can Falguera) - Camí Reial (Carrer de Dalt) - Plaça del Molí (Pla de l'Alzina) - Carrer Padró (Centre) - Carrer Sant Joan (la Pedra Llarga) - Carrer Boters (Can Periquet) - Carrer Nou (Serra de Can Riera) - Carrer Sagrera (la Sagrera) - Carrer Tarragona (Montjuïc) - Camí de la Serra (Plegamans Sud), Pg. de la Carrerada, c. Joan Maragall i Camí Reial (Can Puigoriol)

 

 Contenidors per a roba

Contenidors per a residu tèxtil

 

Aquests contenidors són per la recollida de tot tipus de residus tèxtils i calçat.

La recuperació d'aquests residus tèxtils té un vincle amb activitats de caràcter social, utilitzant els recursos per tirar endavant projectes d'inclusió social i benestar de les persones. Amb aquesta finalitat, la recollida de residus tèxtils la realitza l'entitat HUMANA- Fundación Pueblo para Pueblo, la qual ha presentat la Memòria 2016.

 

Els contenidors verds per a la recollida de residus tèxtils es troben a les següents ubicacions:

Av. Catalunya (St. Genís) - C. Boters (Can Periquet) - C. Folch i Torres (pavelló) - C. Major (Can Falguera) - C. Nou (Can Riera) - C. Padró - C. Sagrera - C. St. Joan - C. Tarragona (Can Duran) - C. Víctor Català - Camí de la Serra (Plegamans Sud) - Camí Reial (Carrer de Dalt) - Rambla del Molí.

 Minideixalleries

 

Minideixalleries

 

 

Tipus de residus que podeu dipositar-hi: CD-DVD, cartutxos impressora, telèfons mòbils, piles i bateries de mòbils, bombetes de baix consum, bombetes tradicionals i halògens.

 

Es troben al costat de l'Edifici de Palau Avança (c. Folch i Torres, 88-90), a la plaça Onze de Setembre i a la plaça del Molí.