Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 22 d'abril
Serveis per a les empreses i emprenedors/es
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

Eines per les empreses i emprenedors/es 

Serveis per a les empreses i emprenedors/es

Concurs emprenedoria

 

Des del Servei a Empreses es pretén donar respostes o sortida, a les demandes del conjunt d’empreses que configuren el nostre teixit productiu, ja siguin indústries, comercials, centres de recerca, autònoms, etc. És per això que des del 2012 estem treballant dins el marc de l’EIX RIERA DE CALDES, per poder desenvolupar projectes supramunicipals amb més solidesa i nodrint-nos de l’experiència de la xarxa de tècnics que treballem conjuntament. (http://www.rieradecaldes.com/index.html)

 

És per això que la primera necessitat que se’ns planteja és l’acostament a les empreses per tal de poder detectar les seves necessitats reals, i poder fer una primera visió de quina és la seva situació en el mercat. Des d’aquesta vessant pretenem buscar vincles i actuacions de col·laboracions público-privada per tal de poder desenvolupar un projecte conjunt de creixement empresarial i ocupacional en el territori, donant sortida a nivell internacional.

 

En aquesta línia els serveis que oferim des del servei:

 

OBSERVATORI: PROSPECCIÓ D’EMPRESES

Des del servei es fa una prospecció del territori industrial, per tal de definir el teixit empresarial del nostre municipi, treballant conjuntament amb altres regidories de l’Ajuntament i amb altres serveis supramunicipals dins el marc de l’Eix Riera de Caldes.

 

EMPRENEDORIA

Un dels serveis que volem potenciar des del municipi és la creació de llocs de treball, per això es desplega un conjunt d’actuacions adreçades a persones del municipi interessades en muntar una empresa o bé en participar en algun projecte empresarial.

 

FORMACIÓ I ASSESSORAMENT EMPRESARIAL

Per tal ofertar un espai atractiu i punter, estem dissenyant un recull formatiu i d’assessorament per a les empreses i emprenedors, per millorar el seu desenvolupament i ajudar en la seva consolidació en el mercat empresarial.

 

INTERMEDIACIÓ LABORAL

Tenim una borsa de treball en la que es recullen les demandes de personal del municipi adequant-les a les ofertes ocupacionals que tenim registrades en el servei. Per això treballem conjuntament, l’àrea d’Orientació amb la de Intemediació, per tal de poder donar un servei de millor qualitat i més pròxim.