Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 16 de febrer
Serveis per a les empreses i emprenedors/es
    |
  • Imprimeix la pàgina

Directori

Eix Riera de Caldes       

Projectes i activitat econòmica de la zona      

Emprenedoria      

Dades, cens i informes sobre teixit productiu i altres indicadors      

Ajuts i subvencions       

Formació per empreses i autònoms      

Gestions d'empresa

 

 

Serveis que oferim per a les empreses i emprenedors/es

Volem donar respostes a les demandes del conjunt d’empreses que configuren el nostre teixit productiu, ja siguin indústries, comercials, centres de recerca, autònoms, etc. És per això que des del 2012 estem treballant dins el marc de l’EIX RIERA DE CALDES, per poder desenvolupar projectes supramunicipals amb més solidesa i nodrint-nos de l’experiència de la xarxa de tècnics que treballem conjuntament. (http://www.rieradecaldes.com/index.html). Des d’aquesta vessant pretenem buscar vincles i actuacions de col·laboracions público-privada per tal de poder desenvolupar un projecte conjunt de creixement empresarial i ocupacional en el territori.

 

En aquesta línia els serveis que oferim són:

 

OBSERVATORI: PROSPECCIÓ D’EMPRESES

Des del servei es fa una prospecció del territori industrial, per tal de definir el teixit empresarial del nostre municipi, treballant conjuntament amb altres regidories de l’Ajuntament i amb altres serveis supramunicipals dins el marc de l’Eix Riera de Caldes.

 

EMPRENEDORIA

Un dels serveis que volem potenciar des del municipi és la creació de llocs de treball, per això es desplega un conjunt d’actuacions adreçades a persones del municipi interessades en muntar una empresa o bé en participar en algun projecte empresarial.

FORMACIÓ I ASSESSORAMENT EMPRESARIAL

Per tal ofertar un espai atractiu i punter, estem dissenyant un recull formatiu i d’assessorament per a les empreses i emprenedors, per millorar el seu desenvolupament i ajudar en la seva consolidació en el mercat empresarial.

 

INTERMEDIACIÓ LABORAL

Tenim una borsa de treball en la que es recullen les demandes de personal del municipi adequant-les a les ofertes ocupacionals que tenim registrades en el servei. Per això treballem conjuntament, l’àrea d’Orientació amb la de Intemediació, per tal de poder donar un servei de millor qualitat i més pròxim.

 

 


 

Palau-solità i Plegamans. Localització estratègica pel seu negoci

  

 

 

Palau-solità i Plegamans. Localización estratégica para su negocio.

 

 

 

Palau-solità i Plegamans. Estrategic location for your business