Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de desembre
Opinió del regidor Truyols, desembre 2016 (Butlletí 22)
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

Poques variacions

 

En els plens dels mesos d'octubre i novembre s'han aprovat pel pròxim 2017 les taxes dels impostos municipals i els pressupostos, de les dues coses cal dir que poques variacions hi ha hagut respecte a aquest exercici que ja s'està acabant, el més rellevant és una partida de 500.000 € provinent del romanent que a través d'una modificació de crèdit ha passat com a fons de previsió per la construcció de la nova biblioteca municipal i altres partides que contemplen la redacció del projecte i la de dur a terme unes noves pistes de petanca, ja que cal treure-les de l'espai que ara ocupen que és on estarà ubicat el nou edifici.

 

Pel que fa a la participació ciutadana cal destacar una dada, el fet que un 25% fes referència a reclamar un complex esportiu amb piscina. Com a membre del govern que va endegar en el seu moment aquest projecte, m'he sentit lloat en pensar que no anàvem gens desencaminats en el moment en què vàrem decidir que era també d' una gran necessitat donar aquest servei als nostres ciutadans.

Ara cal només esperar que els diversos continguts dels pressupostos es desenvolupin amb el màxim de rigor possible, ja que és el full de ruta per la bona gestió del nostre municipi.