Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre
Cursa Maria Víctor i caminada popular
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

 

1. XXXVIII Cursa Maria Víctor, per a corredors/es

Op8a0342 2016 miquel monfort
· Reglament. 


· Inscripcions per Internet, del 16 de juliol al 19 d'agost, o fins que s'arribi al límit de participants (800).

· Inscripcions presencials (si no s'esgoten les places per Internet). Del 21 al 23 d’agost, al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor (pg. de la Carrerada, 55) de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h. No s’admeten inscripcions el mateix dia de la cursa.

· En el cas de menors d'edat, només s’acceptaran les inscripcions si vénen acompanyats per la mare, el pare o tutor/a legal i cal presentar, en el moment de recollir el dorsal, l’autorització per a infants menors d’edat participants a la cursa, emplenada i signada per la mare, pare o tutor/a legal.

 

· Consulteu el recorregut.


· Preu: 5€. La inscripció és gratuïta per a nens/es de 5 a 10 anys.

 

· Els nens i nenes menors de 5 anys no s'hi poden inscriure.

 

· La recollida del dorsal (amb xip) i les samarretes es farà al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor, del 21 al 23 d’agost, de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h, o el mateix dia de la cursa, al bosc de Can Pavana, de 7 a 8.30 h del matí. No es donaran repartiran dorsals més tard de les 8.30 h.

· La classificació dels corredors/es és podrà consultar el mateix dia de la cursa als plafons de classificacions i a la pàgina web de l'Ajuntament.

· Es donarà premis als 3 primers corredors masculins, a les 3 primeres corredores femenines, als 3 primers corredors locals, a les 3 primeres corredores locals, a la persona corredora més gran i a la més petita d’edat (i que hagin fet tot el recorregut). L’entrega de premis es farà a les 10.30 h al costat de la zona d'entrega d'entrepans.


·Quan arribin a la meta, els corredors i les corredores rebran una ampolla d’aigua i el tiquet per a l’esmorzar.

 

Recorregut

 

 

 

2. VIII Caminada Popular de Festa Major

 

Op8a0406 2016 miquel monfort
· Reglament.


· Inscripcions presencials. El període d’inscripció a la Caminada popular s’obre el dilluns 20 d’agost i es tanca el dijous 23 d’agost o quan s’hagi arribat al límit d’aforament (500 participants) No s’admeten inscripcions el mateix dia de la cursa.

 

·  Les inscripcions s'han de formalitzar al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor (Passeig de la Carrerada, 55): Horari: 20 d'agost, de 17 a 20 h / 21, 22 i 23 d'agost, de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h.


· En el cas dels infants menors d'edat, només s’acceptaran les inscripcions si vénen acompanyats per la mare, el pare o tutor/a legal, i presentant l'Autorització per apersones menors d'edat, emplenat i signat per la mare, pare o tutor/a legal.

· Preu: 4€. La inscripció és gratuïta per a nens/es de 5 a 10 anys.

 

·  Consulteu el reglament i el recorregut.


· Es lliurarà una samarreta tècnica en el moment de tramitar la inscripció. Com la caminada no és competitiva, no hi haurà trofeus.

· Quan les persones participants arribin a la meta, rebran una ampolla d'aigua i el tiquet per a l'esmorzar.

 

 

COL·LABORADORS

 Assessoriagestoriapalau

 

 

 Assessoria i Gestoria Palau

 

 

 

 

Logo celler ballbe

 
  Celler Ballbé