Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 15 de setembre
Setmana Europea de l'Esport
    |
  • Imprimeix la pàgina

Setmana europea de l'esport

 

DE QUÈ ES TRACTA?


La Setmana Europea de l'Esport és una iniciativa de la Comissió Europea per promoure l'esport i l'activitat física a tota Europa, la cuarta edició que es durà a terme el 2018. El tema central de la campanya és “#BeActive” que anima totes les persones a romandre actives durant aquella Setmana i al llarg de tot l'any.

 

PER QUÈ?

 

L'esport i l'activitat física contribueixen substancialment al benestar dels ciutadans europeus. Tanmateix, el nivell d'activitat física està actualment estancat i fins i tot disminueix en alguns països. La Setmana Europea de l'Esport vol respondre a aquest desafiament. La falta d'activitat física repercuteix negativament en la societat i en la salut dels ciutadans, a més de portar costos econòmics. D'altra banda, l'esport té el potencial de reforçar els missatges de tolerància i d'enfortir el sentiment de ciutadania a tot Europa. Promoure el paper de l'esport com a instrument d'inclusió social ajudarà a abordar els reptes que a l'actualitat afronta la societat europea.

 

QUI?

 

La Setmana Europea de l'Esport té per objecte promoure la participació en l'esport i en l'activitat física i sensibilitzar la societat sobre els múltiples avantatges d'ambdues. La Setmana és per a tothom, independentment de l'edat, l'experiència o la condició física de cada un, i està concebuda per reunir les persones, les autoritats públiques, el moviment esportiu, les organitzacions de la societat civil i el sector privat.