Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 14 de desembre
Primàries - Opinió del grup municipal
    |
  • Imprimeix la pàgina

Grup municipal Primàries

 

El grup municipal Primàries té un representant al Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans del mandat 2019-2023. Aquesta representació del grup municipal és fruit dels resultats obtinguts a les eleccions municipals del 26 de maig del 2019.

 

Primàries és un dels grups que formen part del govern municipal de l'Ajuntament.

 

En aquesta pàgina podeu consultar els escrits d'opinió que el grup municipal Primàries publica al 'Butlletí d'Informació Municipal de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans'.

 

 

OPINIÓ PUBLICADA AL BUTLLETÍ MUNICIPAL NÚM. 32 D'OCTUBRE DE 2019

 

Dignitat, compromís i persistència...

 

L’escrit que volia comunicar el Grup Municipal PRIMÀRIES era diferent del que presentem, però... per coherència amb els nostres principis i per dignitat, compromís i persistència...canviem de registre.

 

La situació que està vivint Catalunya, a les portes de fer-se pública la sentència  del Tribunal Suprem, és d’una gravetat sense precedents en el món democràtic occidental: seguim tenint ostatges polítics, persones exiliades, persones represaliades, persones perseguides i encausades amb càrrecs de delictes gravíssims. Aquests últims dies contemplem, esgarrifats, actuacions escandaloses dels cossos de seguretat de l’estat contra ciutadans i ciutadanes que són detingudes, portades a la terrorífica Audiència Nacional i acusades de terrorisme i d’un seguit de delictes que pretenen crear un clima de por entre la població de Catalunya, al moviment independentista i a la ciutadania que defensa la llibertat d’expressió, manifestació i que són crítics amb l’actuació dels que volen, de totes totes, implantar de nou un 155 a Catalunya per tenir-ho tot “lligat i ben lligat”.

 

La repressió de l’estat espanyol està arribant a límits intolerables: detencions aleatòries, acusacions gravíssimes,  informacions esbiaixades de la premsa, garrafes “tunejades”, que simulen artefactes explosius, davant de seus de formacions polítiques i entitats civils independentistes, insults i desqualificacions, de la més baixa estofa, als representants polítics que defensen la independència de Catalunya i el dret a l’autodeterminació, reguitzell de paraules clau (bombes, explosius, actes violents, terrorisme, fotografies induïdes...). Amics i amigues, un no parar fins... que es declari la independència.

 

Hem d’agrair el gran suport de la població que està  organitzant actes i concentracions per protestar davant de tanta agressió i indignitat. EXIGIM TOTES I TOTS, QUE JA N’HI HA PROU! SEGUIM TOSSUDAMENT ALÇATS!!!