Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 15 d'octubre
Primàries - Opinió del grup municipal
    |
  • Imprimeix la pàgina

Grup municipal Primàries

 

El grup municipal Primàries té un representant al Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans del mandat 2019-2023. Aquesta representació del grup municipal és fruit dels resultats obtinguts a les eleccions municipals del 26 de maig del 2019.

 

Primàries és un dels grups que formen part del govern municipal de l'Ajuntament.

 

En aquesta pàgina podeu consultar els escrits d'opinió que el grup municipal Primàries publica al 'Butlletí d'Informació Municipal de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans'.

 

 

OPINIÓ PUBLICADA AL BUTLLETÍ MUNICIPAL NÚM. 31 DE JULIOL 2019

 

Primàries

 

Victòria majoritària de l’independentisme el 26M. 10 independentistes d’un total de 17. Una sola regidora de Primàries, però tossudament alçada en el compliment, irrenunciable, del mandat de l’1-O. Acompanyada d’un excel·lent equip i amb ple convenciment de la necessitat d’una  regeneració democràtica, esperem fer un bon servei a la comunitat i demostrar queés possible fer una política diferent de la de sempre.

Creiem que és fonamental que la ciutadania senti la seva veu representada en les decisions municipals i, per tant, aquest és un compromís amb els nostres votants. La nostra assemblea com a eina d’informació i participació. La no renúncia als principis republicans per la via de la independència, la denúncia de la conculcació, de drets democràtics i fonamentals a Catalunya i la condemna d’una repressió sense precedents, seran fites a guanyar des de l’ens municipal. Transparència i llenguatge planer que despertin la confiança i el suport al projecte de Primàries.

 

És fonamental per a nosaltres ser fidels als nostres principis regeneradors: fer política de baix cap a dalt. Des del poble a les institucions, senzillament.