Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans
Inici |

Procés participatiu per a l’elaboració del Pla Local d’Habitatge

 

Pla local d'habitatge

 

L’Ajuntament del Palau-solità i Plegamans ha iniciat els treballs d’elaboració del Pla Local d’Habitatge (PLH) per analitzar la situació actual en la matèria i afrontar els nous reptes durant els propers anys. El PLH és el document tècnic que defineix, per un període de sis anys, les estratègies i propostes que cal desenvolupar per fomentar el dret de la ciutadania a gaudir d’un habitatge digne en condicions assequibles.

El PLH es planteja com un document de caràcter analític (analitza i diagnostica la problemàtica municipal en matèria d’habitatge), estratègic (defineix les directrius d’actuació municipal) i de contingut operatiu (desenvolupa i proposa programes i actuacions).

A Palau-solità i Plegamans, la creació d’aquest Pla s’ha dividit en tres fases. La primera consisteix a dur a terme una anàlisi i diagnosi de la situació actual de l’habitatge al municipi, la segona s’enceta aquest 18 de novembre i fa referència a la participació de la ciutadania mitjançant una enquesta, i la tercera correspon a l’elaboració d’un pla d’acció que defineixi els objectius, les estratègies i les propostes d’actuacions.

 

- Pots omplir l’ENQUESTA per conèixer l’opinió de la ciutadania en relació l’habitatge al municipi en aquest enllaç: Ens ajudes a pensar com millorar la situació de l’habitatge a Palau-solità i Plegamans?

 

Més informació a la notícia