Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 15 de juliol
Tot sobre el currículum
    |
  • Imprimeix la pàgina

Tot sobre el currículum

Tot sobre cartes i entrevistes

Tot sobre com i on cercar feina

Tot sobre cursos i formació

Formacions actuals

 Tot sobre borses de feina

 


 TOT SOBRE CURRICULUM

 

El currículum (CV) és un resum escrit i ordenat de les experiències formatives i laborals, per demostrar si la nostra candidatura és idònia al lloc de treball concret, amb l’objectiu d’accedir a l’entrevista de selecció.

 

Un currículum per a cada oferta

Cada lloc de treball té unes característiques peculiars i la teva adequació l’hauràs de reflectir a través de la importància que donis a cadascuna de les dades que exposes en el currículum.

 

Quan es tracti d’un currículum en resposta a una oferta, caldrà tenir en compte les característiques sol∙licitades als aspirants al lloc de treball, de manera que puguis ressaltar aquells aspectes que coincideixen amb el teu perfil i ometre  aquells que et puguin perjudicar o no estiguin gens relacionats amb l’oferta concreta.

 

Quan es tracti d’un currículum emès a través d’autocandidatura, caldrà tenir en compte les característiques de l’empresa i fer valer les dades que penses que puguin interessar l’empresa.

 

 


 

Currículum

Per què és important elaborar un bon currículum? Existeixen formats oficials? Quina extensió ha de tenir? El currículum és l'eina de comunicació escrita clau en els processos de recerca de feina. Serveix per establir el primer contacte amb les organitzacions on aspirem a treballar.

http://w27.bcn.cat/porta22/cat/eines/cv_carta/curriculum/index.jsp

 

 


 

 

Elaborar el meu CV

Què és? Són diferents documents que t'ajuden a presentar les teves capacitats i qualificacions de manera senzilla i fàcilment comprensible a tot Europa.

http://www.hablamosdeeuropa.es/nomeparo/empleo/elaborar-cv-desempleado

Instrucciones para utilizar el curriculum vitae Europass

https://europass.cedefop.europa.eu/es/documents/curriculum-vitae/templates-instructions

 

 


 

Curriculum vitae

El currículum resumeix esquemàticament la trajectòria professional i formativa d'una persona, redactada de forma que es posa de manifest la idoneïtat del candidat/a per ocupar un lloc de treball determinat. L'objectiu principal del currículum és obtenir una entrevista de feina.

Aqui trobareu enllaços a models de CV funcional, cronològic, funcional i CV Europass, tots ells en versió CAST i CAT:

http://ajuntament.barcelona.cat/joves/ca/content/curr%C3%ADculum-vitae