Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 21 d'octubre
Formació per empreses i autònoms
    |
  • Imprimeix la pàgina

Directori

Eix Riera de Caldes

Projectes i activitat econòmica de la zona

Emprenedoria

Dades, cens i informes sobre teixit productiu i altres indicadors

Ajuts i subvencions

Formació per empreses i autònoms

Tot sobre gestions d'empresa

 


    

Formació per empreses

Els diferents municipis que constituïm l’Eix RdC creiem fermament que el creixement i evolució de les empreses passen per el reciclatge i la formació del capital humà d’aquestes, és per això que hem elaborat tot un pla formatiu adreçat a empreses i emprenedors per tal de potenciar la millora i el desenvolupament de capacitats i habilitats professionals i personals.

 

La formació que s’ofereix a les empreses s’estructura en diferents àmbits:

- la impulsada des de la Diputació de Barcelona (DIBa) a través del que coneixerem amb el Recull d’Activitats al Teixit empresarial,

- formació organitzada pels diferents serveis de promoció econòmica derivada de les necessitats reals detectades del contacte directa amb les empreses del territori, aquesta formació es dóna en mostra de sessions o jornades, workshops. Networking;

- formació específica des d’organismes oficials tal com Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB), Cambra de Comerç; Centre Metal·lúrgic, i en col·laboració amb empreses de referència en el seu sector.

 

https://www.staperpetua.cat/menu-principal/treball/empresa/activitats/activitats-empresa-i-emprenedoria

 


 

  

Centre d’empreses: Can Gavarra

És un centre especialitzat en l’àmbit logístic emmarcant tot tipus d’activitats relacionades amb el sector. En l’actualitat s’està organitzant un Màster en logística en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el qual es pretén que pugui estar bonificat en part.

http://www.cangavarra.cat/

  

 

Imatges relacionades

  • Logo AMERC

    Logo AMERC