Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 15 de desembre
Bases concurs Instagram 2014
    |
  • Imprimeix la pàgina

concurs instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BASES

1. Podrà participar qualsevol persona que pengi una fotografia o un vídeo a través de la xarxa social Instagram, l’etiqueti amb el hashtag #fmpsip i segueixi el perfil @fmpsip. El període de participació serà la durada de la Festa Major des del 27 d’agost i fins a l’1 de setembre a les 23.30h.


2. El tema: Els colors de la Festa Major


3. El jurat estarà format per dues persones guanyadores de l’anterior edició i la tècnica en disseny de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, que decidiran quines són les millors fotografies o vídeos de totes les realitzades durant el període obert a la participació.

4. Premis

  • 1r premi: un àpat per a dues persones en un bar/ restaurant de la vila.
  • 2n premi: un lot de vins i caves.
  • 3r premi: una entrada doble per l’espectacle a escollir de la programació estable de teatre, música i dansa de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.
  • Premi Especial: caixa regal d’experiències per a la millor fotografia de l’acte Coloraines Fest que es durà a terme el dissabte 30 d’agost.

5. Els guanyadors seran notificats a través d’Instagram, Twitter i el lloc web de l’Ajuntament a partir del 8 de setembre. Els premis es lliuraran en el transcurs de Fira Palau.


6. Les categories quedaran desertes en el cas que els guanyadors no contactin amb l’organització passats 15 dies hàbils després d’haver-los anunciat.


7. Els drets de les imatges realitzades seran sempre propietat de l’autor i amb Instagram com a copropietari (tal com marquen les normes d’Instagram). Tot i això, els participants cedeixen a l’Ajuntament els drets per utilitzar-les, i especialment per projectar-les en espais públics en dies de Festa Major.


8. Les persones guanyadores del concurs formaran part del jurat de la següent edició.


9. La participació al concurs suposa l’acceptació de la totalitat de les seves bases.