Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

Eix Riera de Caldes

Projectes i activitat econòmica de la zona

Emprenedoria

Dades, cens i informes sobre teixit productiu i altres indicadors

Ajuts i subvencions

Formació per empreses i autònoms

Gestions d'empresa

 


 

 

Canal empresa

El canal electrònic de la Generalitat de Catalunya que aglutina tots els tràmits i els serveis que les administracions públiques ofereixen a empresaris, professionals i intermediaris. El portal vol ajudar a empreses i emprenedors i forma part del Pla d'Implementació de la Finestreta Única Empresarial que impulsa el Govern a través del Departament d'Empresa i Ocupació.  El Pla permetrà eliminar el 20% dels tràmits que afecten l'activitat empresarial i simplificar-ne el 68% dels restants abans de 2014.

 

Canal Empresa unifica i ordena la informació tenint en compte les necessitats de l'empresari. D'aquesta manera, aquest nou canal es fonamenta en tres premisses "Amb un clic trobaràs tot el que necessites"; "Donem resposta a les teves preguntes" i "Ens posem en el teu lloc".

http://www20.gencat.cat/portal/site/canalempresa

 

 

Intermediació de treball

Des del servei de promoció econòmica es fa una doble tasca en aquest àmbit, per una banda es pretén detectar i captar necessitats en quant a professionals en les empreses, i per altra banda es pretén sensibilitzar a l’empresa de la necessitat  en quant a formació dels treballadors i respecte als plans d’igualtat de la nostra societat. Orientem i assessorem respecte als perfils necessaris en la vostra empresa i respecte a les competències que ha de tenir el treballador que voleu contractar.

Truca'ns al 93 864 53 16 o envia'ns un mail a ocupacioempresa@palauplegamans.cat i en parlem.