Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 24 de setembre
Informació Coronavirus COVID-19
  |
 • Imprimeix la pàgina

Coronavirus

El SARS-CoV-2 és un virus que es va detectar el desembre del 2019 a la ciutat xinesa de Wuhan i s’ha anat estenent a altres països. Els seus símptomes són molt semblants als de la grip i el 80% dels casos són lleus. Els casos greus es presenten en persones grans o que pateixen altres patologies. El seu període d’incubació és d’entre dos dies i dues setmanes i es transmet per les gotes respiratòries i per contacte directe. Els símptomes són febre, tos, sensació de falta d’aire i malestar general. En aquesta secció incorporem informacions d'interès sobre aquesta malaltia i les darreres notícies a Palau-solità i Plegamans.

 

Es recomana que en els serveis d’atenció al públic, com és el cas de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, es prioritzi l’atenció telefònica i telemàtica. En el cas d’atenció presencial, s’establiran, si fos necessari, els torns imprescindibles per garantir la prestació del servei. L'Ajuntament aconsella a la ciutadania que es mantingui informada de qualsevol novetat consultant el web i les xarxes socials municipals, que s'aniran actualitzant puntualment.

 

*Si voleu actualitzar qualsevol notícia sobre el coronavirus podeu fer clic en el següent enllaç de la Generalitat de Catalunya: Canal Salut

 

No abaixem la guàrdia baner 1

 

FAQS Preguntes Freqüents COVID 19   Microcrèdits per a empreses i autònoms    

 

Preinscripció i matrícula Curs 2020/21    Recursos Espai Jove l'Escorxador

 

 

NOTÍCIES ACTUALITZADES SOBRE EL CORONAVIRUS

 • Ple Municipal a la Sala Polivalent al mes de juliol

  El Ple Municipal del mes de setembre se celebra aquest dijous 24 presencialment a la Sala Polivalent

  22 de setembre de 2020

  Es podrà assistir de públic amb aforament limitat a 10 persones prèvia reserva de plaça. També es podrà seguir per youtube i Ràdio Palau
   
  El ple municipal del mes setembre se celebrarà presencialment aquest dijous 24 de a les 19 h a la Sala Polivalent. És el segon ple que se celebra presencialment  a la Sala Polivalent per poder mantenir les distàncies de seguretat arran de la Covid 19. En aquest ple hi podrà assitir també públic prèvia reserva de plaça al correu: gabinetalcaldia@palauplegamans.cat....

 • Mesures per anar a l'escola

  Uns 3.000 alumnes inicien dilluns un curs escolar marcat per la Covid-19

  10 de setembre de 2020

  Per evitar contagis, els centres educatius aplicaran protocols de seguretat validats pel Departament de Salut
   
  Aquest dilluns 14 de setembre, una mica més de 3.000 alumnes inicien el curs escolar 2020-21 a Palau-solità i Plegamans amb el rerefons de la Covid 19. L’inici serà excepcional i implicarà la tornada a les aules després de gairebé mig any tancades per la pandèmia.

 • Caminada popular Maria Víctor 2020

  La 10a Caminada Maria Víctor aplica noves mesures de prevenció contra el coronavirus

  25 d'agost de 2020

  El número de participants es redueix a 250 i la sortida es farà en grups de com a màxim 10 persones
   
  Arran del nou paquet de mesures anunciades pel Govern de la Generalitat per tal d'aturar els brots de coronavirus que s'estan detectant al llarg de Catalunya els últims dies, l’Ajuntament ha decidit fer modificacions en alguna de les activitats programades de ‘Aquest estiu, Cultura segura!’ com és el cas de la 10a Caminada Maria Víctor.

 • Pregó de la Festa Major 2020

  Palau-solità i Plegamans oferirà un 'pregó virtual' de Festa Major dedicat a la lluita contra la Covid-19

  25 d'agost de 2020

  El vídeo s’emetrà pel canal municipal de youtube el dia 28 d’agost a partir de les 19 hores
   
  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha programat, del 9 d’agost al 3 de setembre, una dotzena d’activitats culturals i de lleure en substitució de la Festa Major, totes reforçades amb les mesures de prevenció anticovid-19, amb un aforament limitat i amb l'obligació de reservar plaça prèviament.

 • Reunió del 29 de Juliol

  Prevenir seguint les 3 regles bàsiques, fer una mobilitat responsable i limitar la socialització

  31 de juliol de 2020

  Aquestes són les principals recomanacions per contenir la pandèmia, expressades per l’alcalde en la seva compareixença pública d’ahir.
   
  A la vila hi ha 9 casos positius en aïllament i seguint el protocol establert. Malgrat l’augment segueix per sota de l’índex de l’Àrea Bàsica de Salut de la Regió Sanitària Metropolità Nord.

Registres del 1 al 5 de 172
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 35 ]

RECURSOS