Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre
Beneficis fiscals de la taxa de residus
    |
  • Imprimeix la pàgina

Beneficis fiscals sobre la taxa de prestació del servei de gestió de residus

1. Per fer aportacions a la Deixalleria Municipal PALAU PUNT NET

  

Núm. de visites de l'1 de juny al 31 de desembre de 2016 per a la reducció de la taxa 2017  Núm. de visites del 2017 per a la reducció de la taxa 2018  Reducció de la taxa de residus 
 De 3 a 4 visites  De 5 a 8 visites  10%
 De 5 a 8 visites  De 8 a 13 visites  15%
 Més de 8 visites  Més de 13 visites  20%

 

 *Aquestes bonificacions s'apliquen quan s'aporten residus a la Deixalleria que no poden ser recollits amb el servei porta a porta (orgànica i rebuig) ni amb els contenidors de recollida selectiva (paper i cartró / vidre / envasos lleugers)

 

Aquestes reduccions s’apliquen automàticament amb la Targeta de Serveis Municipals (TSM), per tant cal dur-la cada vegada que es fa una aportació a PALAU PUNT NET

 

2. Bonificació del 30% per l'autogestió dels residus orgànics mitjançant un compostador


És acumulable a les bonificacions per aportacions a la Deixalleria PALAU PUNT NET. Cal fer la sol·licitud i adjuntar una fotografia del compostador, abans del 31 de desembre de l’any anterior al què hagi de tenir efecte, a l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) que la Diputació de Barcelona té al municipi (c. Josep Brunés, 5. Tel.: 93.472.91.79) o al mateix Ajuntament.

 

3. Bonificacions de caire social

 

Exempció del 100% per a contribuents que acreditin que els ingressos familiars no superen l'import del salari mínim interprofessional.

 

Bonificació del 50% per als jubilats i pensionistes llurs ingressos familiars no superin el doble del salari mínim interprofessional.

 

Per gaudir d'aquestes dues bonificacions cal fer la sol·licitud a Serveis Socials de l'Ajuntament, abans del 31 de desembre de l’any anterior al què hagi de tenir efecte.

 

Bonificació del 20% per a les famílies nombroses i monoparentals que acreditin aquesta condició. S'aplica d'ofici quan els beneficiaris hagin fet prèviament la sol·licitud de bonificació de l'Impost de Béns Immobles (IBI) pel mateix concepte.