Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 29 de maig
Recollida residus comercials
    |
  • Imprimeix la pàgina

Recollida residus comercials

 

Tota activitat econòmica té la possibilitat de gestionar els seus residus mitjançant gestors autoritzats o acollir-se a la recollida municipal.

 

Si els establiments no volen estar adherits al servei de recollida de residus que presta l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, hauran de justificar a l’Àrea de Medi Ambient la gestió dels seus residus mitjançant un gestor de residus privat i autoritzat per l’Agència de Residus de Catalunya. Per sol.licitar l'exempció de la taxa cal sol.lictar-ho abans de l'1 de febrer de cada any. Podeu consultar les instal.lacions de gestió de residus a http://www.arc.cat/ca/aplicatius/industrials/cgr_consulta_industrial.asp

 

Les activitats econòmiques que gestionin els seus residus mitjançant el servei municipal de recollida de residus han de pagar la taxa establerta a l’Ordenança fiscal número 9 i complir les normes de recollida establertes.

 

El sistema de recollida utilitzat és la recollida porta a porta de la matèria orgànica i el rebuig. Cal deixar la bossa segons el següent calendari de recollida porta a porta, a partir de les 22h, dins el contenidor marró:

 

Calendari de recollida porta a porta

 

Els comerços que generin molt cartró poden adherir-se també a la recollida porta a porta del cartró comercial, trucant el 93.864.37.89. Cal deixar el cartró ben plegat davant la façana de l’establiment en l’horari establert:

 

  • Dilluns, abans de les 12h
  • Dimecres, abans de les 12h
  • Divendres, abans de les 10h

Cartró comercial