Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 2 de desembre
Recollida residus comercials
    |
  • Imprimeix la pàgina

Recollida residus comercials

 

Tota activitat econòmica té la possibilitat de gestionar els seus residus mitjançant gestors autoritzats o acollir-se a la recollida municipal.

 

Si els establiments no volen estar adherits al servei de recollida de residus que presta l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, hauran de justificar a l’Àrea de Medi Ambient la gestió dels seus residus mitjançant un gestor de residus privat i autoritzat per l’Agència de Residus de Catalunya. Per sol.licitar l'exempció de la taxa cal sol.lictar-ho abans de l'1 de febrer de cada any. Podeu consultar les instal.lacions de gestió de residus.

Les activitats econòmiques que gestionin els seus residus mitjançant el servei municipal de recollida de residus han de pagar la taxa establerta a l’Ordenança fiscal número 9 i complir les normes de recollida establertes.

 

El sistema de recollida utilitzat és la recollida porta a porta de la matèria orgànica i el rebuig. Cal deixar la bossa segons el següent calendari de recollida porta a porta, a partir de les 22h, dins el contenidor marró:

 

Calendari recollida porta a porta

 

Els comerços que generin molt cartró poden adherir-se també a la recollida porta a porta del cartró comercial, trucant el 93.864.37.89. Cal deixar el cartró ben plegat davant la façana de l’establiment en l’horari establert:

 

  • Dilluns, abans de les 12h
  • Dimecres, abans de les 12h
  • Divendres, abans de les 10h

Cartró comercial