Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de desembre
Opinió de CiU, octubre 2015
    |
  • Imprimeix la pàgina

Convergents i Demòcrates. Objectiu: servir a les persones

Les eleccions del mes de maig van comportar que més de vuit formacions tinguin representació a l’Ajuntament. Pel nostre esperit de servei, la voluntat de portar a terme els nostres compromisos i per un gran sentit de responsabilitat, vam subscriure un acord de Govern que creiem ofereix grans garanties d’estabilitat.

 

El Regidor Jordi Pujol, com a responsable de Cultura i Patrimoni, treballarà amb les entitats per tal de fer que la cultura sigui més accessible. La Laura Navarro, com a 5a Tinenta d’Alcaldia i responsable d’Empresa i Ocupació, a banda de Projectes, vetllarà perquè es rebaixi l’índex d’aturats al nostre poble i intensifica les relacions amb els empresaris locals. I en Jaume Oliveras, com a 2n Tinent d’Alcalde i responsable de Serveis Socials, Voluntariat, Comerç i Turisme, vetllarà per les persones més necessitades i per impulsar el turisme i el comerç.

 

Ens cal un Full de Ruta per a tot el mandat, i per això estem acabant de tancar un veritable i il·lusionant Pla de Govern, que complirem de dalt a baix, i així donar compte al poble al final del mandat!