Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de desembre
Opinió d'ICV, octubre del 2015
    |
  • Imprimeix la pàgina

Drama humanitari

La situació de les persones refugiades no és nova. Ja fa temps que persones de diverses procedències, davant el patiment diari al que estan sotmeses, marxen del seu país posant en risc la seva vida. Aquest estiu la xifra de persones s’ha incrementat i a hores d'ara és una greu emergència  humanitària.

 

ICV denuncia que els Estats europeus, per disputes internes,  encara no hagin estat capaços de resoldre la crisi i que el govern espanyol, en diverses declaracions públiques, hagi mostrat  poca sensibilitat davant el drama.

 

Per sort, a l’altra banda d’aquesta vergonyosa actitud dels governs europeus, tenim la resposta de la societat europea, qui mostra, dia a dia, amb les seves accions i les seves reivindicacions, la seva solidaritat.

 

 

Ara cal posar-nos a treballar, amb celeritat, en els dispositius de cada municipi per rebre’ls de la millor manera possible abans de sis mesos. Des del Grup Municipal d’ICV treballarem per la unitat de tots els grups municipals en aquesta tasca i per a què el nostre poble sigui referent, a nivell comarcal,  en l’acollida a persones refugiades.