Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 24 de maig
Pla d'Acció de Govern 2015-2019
    |
  • Imprimeix la pàgina

Adaptació del lloc web de l’Ajuntament a noves necessitats


Adaptació del lloc web de l’Ajuntament a noves necessitats i fent-lo més accessible i eficaç, amb continguts d’interès per a la ciutadania.

 

S'han revisat, actualitzat i creat nous continguts que faciliten l'accés a la informació dels serveis i la gestió pròpia de l'Ajuntament. Aspectes com la informació econòmica, dades de transparència, relació de proveïdors i d'altres informacions s'han introduït al web municipal.

 

A més, s'ha creat un apartat específic dins l'espai de l'Ajuntament on es detallen tots els indicadors de transparència que la Universitat Autònoma de Barcelona estableix per qualificar el nivell de transparència de les webs municipals.

 

També, des de l'1 de gener de 2016 està activa la nova Seu Electrònica, que recull tots els serveis, tràmits i informació pública de l'Ajuntament de forma directa i clara.

 

Tot i això, es continua treballant en la millora de la informació que ofereix el Consistori mitjançant la plana web municipal, fent especial incidència en la informació que ha d'aparéixer a l'apartat de Serveis.  • Data última revisió: 20 de juliol de 2016
Finalitzat