Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 17 de gener
Pla d'Acció de Govern 2015-2019
    |
  • Imprimeix la pàgina

Consolidació del club de feina (segons recull el Pla Local d’Educació)


Consolidació del Club de la Feina (segons recull el Pla Local d’Educació).

 

El Club de la Feina està ubicat al servei de promoció econòmica, Palau Avança, i disposa de 2 ordinadors de lliure accés per a la gestió d’ofertes de treball, recerca, elaboració de currículums, plantilles per a crear currículums i cartes de presentació, a més de totes les eines necessàries. També es posa a disposició de les persones usuàries un telèfon per tal que truquin a empreses per concertar entrevistes.

 

Alguns usuaris que no disposen d’internet a casa, creen aquí el seu correu electrònic per rebre informació d’ofertes i d’empreses i acudeixen regularment a consultar-lo.

 

Tots els dilluns dimecres i divendres entre les 9 i les 13 hores el Club de la Feina està obert al públic i en cas que ho necessitin, les tècniques del servei fan assessorament en la recerca de feina.

 

A banda, s'utilitzen les xarxes socials del Palau Avança, Facebook, Twitter i Linkedin, per tenir contacte amb els usuaris i on s'els informa de tot allò que té relació amb el món laboral: ofertes d'altres serveis, ETT, tipus de contractes, feines a l’estranger, novetats en les lleis laborals ...  • Data última revisió: 18 d'abril de 2016
Finalitzat