Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 4 de juliol
Consell Municipal de Comunicació
  |
 • Imprimeix la pàgina

Micro Est 1
Introducció

 

El Consell Municipal de Comunicació és l'òrgan sectorial de participació, consulta i assessorament en qualsevol aspecte del funcionament i programació dels mitjans de comunicació social de titularitat municipal o en els que hi participi l’Ajuntament, ja sigui ràdio, premsa, televisió o a través de la xarxa Internet.

 

És un òrgan de consulta, assessorament, participació sectorial i seguiment del funcionament i programació dels mitjans de comunicació de titularitat municipal o en els que l’Ajuntament hi participi, que vetllarà per tal que es compleixin els principis d'imparcialitat, fidelitat a la veritat, equanimitat, protecció de la cultura i tradicions autòctones, així com que aquests mitjans serveixin per col⋅laborar en l'enfortiment d'unes relacions pacífiques que millorin la convivència entre tots els veïns del municipi, garantint a tothom la participació, l'exposició plural d'opinions i el respecte a la diversitat.

 

 

Composició del Consell Municipal de Comunicació

 • Presidència: Eva Maria Soler Guallar, regidora deSeguretat ciutadana, Cultura i Patrimoni i Comunicació i Transparència.
 • Vicepresidència: Jordi Plaza Nualart,regidor, representant del grup municipal ERC.
 • Vocals, càrrecs electes:
  - Ignasi Fargas i Roca, regidor, representant del grup municipal ERC.
  - Cristina Pérez Gómez, regidora, representant del grup municipal PSC.
  - Ovidiu Cristian Popescu, regidor, representant del grup municipal JxPsip.
  - Juan Martínez Nieto, regidor, representant del grup municipal C's.
  - Núria Solà Bujons, regidora, representant del grup municipal Primàries.

  Vocals, professionals i ciutadania:
  - Un/a representant per cada mitjà de comunicació social de titularitat municipal, que haurà de ser director/a, coordinador/a, gerent o responsable del mitjà.
  - El coordinador/a de Comunicaicó de l'Ajuntament.
  - Un/a representant de les entitats culturals del municipi.
  - Un/a representant de les entitats esportives del municipi.
  - Un/a representant de les associacions de veïns i veïnes del municipi.
  - Un/a representant de les associacions de comerciants del municipi.
  - Un/a vocal en representació de les associacions i/o entitats juvenils del municipi.
  - Fins a tres vocals coneixedors/es dels mitjans de comunicació (periodistes o persones de rellevància professional, cultural o social) designades pel Ple de la corporació amb majoria de dos terços.

 

Periodicitat

El Consell es reunirà en sessió plenària ordinària, com a mínim, una vegada cada trimestre i en sessió plenària extraordinària, que pot ser urgent, sempre que ho consideri oportú la presidència o ho sol·liciti la tercera part, com a mínim, del nombre legal dels components del Consell mitjançant un escrit raonat i amb indicació dels assumptes que motivin la iniciativa.

 

 

 

Nota: S'estan preparant les actes per poder penjar-les en aquesta pàgina web. Si es vol demanar alguna acta que no apareix aquí, cal posar-se en contacte amb el Servei d'Atenció Ciutadana.