Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 19 de setembre
Ràdio Palau, participació
  |
 • Imprimeix la pàgina

Micròfon i estudi principal de Ràdio Palau.
Ràdio Palau, com a mitjà de comunicació públic municipal, juga un paper cabdal en la dinamització de la societat civil del municipi. Dóna veu a entitats i col·lectius de la vila a través de diferents espais radiofònics.

 

És una emissora local i de proximitat que compta amb un alt nivell de participació d'entitats, col·lectius, formacions polítiques... D'aquesta manera recull i difon bona part de la diversitat d'opinions i sensibilitats del municipi.

 

Informació per a la participació

La informació periodística -veraç, plural, rigorosa i contrastada-, és un dels pilars de l'emissora. Això l'ha convertit en el mitjà informatiu local de referència. Aquesta funció és imprescindible per a la participació de la ciutadania, que necessita estar informada per participar en els assumptes d'interès local. La columna vertebral dels espais informatius és el Palau Notícies, que s'emet en directe cada dia, de dilluns a divendres, a les 19.00h. En la funció informativa de l'emissora, el Palau a debat té també el seu pes, amb entrevistes als representants dels grups polítics del municipi, a més a més de la retransmissió íntegra dels plens municipals. També cal esmentar el Palau d'Esports, que ofereix la informació més completa de l'esport de la vila. Les programacions especials compten també amb valor informatiu, ja sigui amb motiu de convocatòries electorals, especialment les municipals, com d'esdeveniments rellevants, com la Festa Major.

 

Múltiples espais i canals

Les funcions principals de Ràdio Palau, la informativa i el foment de la participació, es presenten a la ciutadania a través de múltiples formats. La programació de l'emissora conté espais estables i temàtics conduïts per col·laboradors i col·laboradores que en molts casos són representants de col·lectius i entitats del municipi, ja siguin de caire cultural, social, esportiu... A més d'aquests programes fixes a la graella setmanal, el magazín de tarda El meu carrer ofereix seccions per donar veu a les entitats i col·lectius que no compten amb espais estables. Amb un format molt atractiu, és també el programa que procura difondre la creació cultural local, amb una atenció especial als músics novells.

 

Ràdio Palau aprofita les tecnologies disponibles per difondre els continguts per tots els canals possibles, en directe i en diferit. L'emissora emet en directe al dial 91.7 de la FM, dins el terme municipal de Palau-solità i Plegamans, i a www.radiopalau.cat, a tot el planeta. En aquesta web també es poden escoltar els continguts en diferit. A banda, es pot descarregar l'aplicació per a dispositius mòbils de Ràdio Palau. També es pot accedir a la programació de Ràdio Palau i interactuar-hi a les xarxes socials Facebook i Twitter.

Ràdio Palau, Logotip 

Ràdio Palau
www.radiopalau.cat

Aplicació Ràdio Palau, iTunes

Aplicació Ràdio Palau, Google Play

radiopalau@palauplegamans.cat

Facebook Ràdio Palau

Twitter Ràdio Palau

Telèfons: 93.864.34.95 / 93.864.08.82

Camí Reial, 142

08184 - Palau-solità i Plegamans

Imatges relacionades

 • Foto Mercat presentació 2015-16

  Foto Mercat presentació 2015-16

 • Foto grup 2015-16

  Foto grup 2015-16

 • Foto Debat 2015

  Foto Debat 2015

 • Foto Mercat Medieval 2014

  Foto Mercat Medieval 2014

Documentació adjunta

Enllaços relacionats