Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 21 de novembre

 

Educació i Formació

Escola Folch i Torres, aula de l´edifici d´educació infantil (Escoles Velles).Tallers i xerrades per donar suport a la tasca educativa de les famílies.

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

 Banner preinscripció 2019/20

 

Noticies d'educació i formació

RSS 2.0

 • Tercer Consells d'Infants.

  Primera reunió del tercer Consell d’Infants

  13 de novembre de 2019

  Ahir 14 alumnes de 5è de Primària de les escoles de Palau-solità i Plegamans es van constituir en el Consell d’Infants
   
  Ahir, 12 de novembre, va tenir lloc, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, la primera reunió del tercer Consell d’Infants. Seguint la trajectòria del primer Consell, creat el curs 2017-18, catorze nens i nenes de 5è de Primària de totes les escoles de la vila, dos/dues alumnes per classe, van començar a treballar plegats en el projecte que traslladarà a l’Ajuntament...

 • Xerrada a l'escola bressol El Sol

  Les famílies de les escoles bressol municipals reben formació per a la prevenció de l’ús de les pantalles

  30 d'octubre de 2019

  La campanya Mòbil-xup està adreçada a famílies i docents
   
  Aquest mes d’octubre han tingut lloc dues de les xerrades programades per la campanya Mòbil-xup, per la prevenció de l’ús de les pantalles davant de i per part dels infants. El dia 15 va tenir lloc a l’escola bressol Patufet i el dia 28 a l’escola bressol el Sol.

 • Presentació projecte Servei Comunitari

  Uns 180 alumnes d’ESO de la vila participaran en el Servei Comunitari

  28 d'octubre de 2019

  El Teatre de la Vila ha acollit aquest dilluns 28 d’octubre l’acte de presentació de l’assignatura curricular de Servei Comunitari pel curs escolar 2019-2020. Uns 150 alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Ramon Casas i Carbó i 30 de 3r d'ESO de l'Escola Marinada participaran enguany en aquesta iniciativa i realitzaran unes 1.800 hores de servei comunitari durant el curs.  
   
  L’acte, presentat per la Maria Dolors Arumí del Centre de Recursos Pedagògics de Castellar del Vallès, ha...

 • Projecte integral de coeducació (PIC) quan es va fer a les escoles de Primària.

  El Projecte integral de coeducació es presenta a les famílies dels centres de secundària

  24 de setembre de 2019

  Professorat, alumnat i famílies de l’escola Marinada i els instituts Ramon Casas i Carbó i Can Periquet treballen per fomentar les igualtats reals d’oportunitats i l’eliminació de la discriminació de sexe
   
  Aquest mes de setembre ha tingut lloc una primera xerrada informativa a l’institut Ramón Casas i Carbó sobre el Projecte integral de coeducació (PIC) que s’està portant a terme a tres centres de secundària de la vila, posteriorment durant el mes d’octubre es faran les...

 • Parc infantil de la plaça Dr. Robert

  Obert al públic el parc infantil de la plaça Dr. Robert

  13 de setembre de 2019

  Des d’aquest divendres 13 de setembre ja està obert al públic el nou parc infantil de la plaça Dr. Robert. Aquest projecte va sortir arran del resultat dels treballs realitzats pel Consell d’Infants del municipi, en el qual es demandava renovar el parc existent per convertir-lo en un espai de joc que s’anomenarà; “La selva d’aventures”.

Registres del 1 al 5 de 242
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 49 ]