Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 18 d'octubre

 

Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Serveis socials

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14h, i hores convingudes.

 

És un servei de caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, millorant les seves condicions de vida i atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

 

S’adrecen especialment a prevenir situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic, a les situacions de vulnerabilitat i de dependència, a la promoció d’aptituds, a afavorir la inclusió social  i a les capacitats de les persones com a principals protagonistes de la seva vida.

 


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:


 


 

Edificis

 

 

 Oficina d'Habitatge

 


 

 Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • Dos dels treballadors contractats amb els Plans d'Ocupació Municipals 2015 i que són dos dels tretze seleccionats en la primera convocatòria.

  Llista definitiva de les persones que es contracten en la 2a convocatòria dels Plans d'Ocupació

  30 d'abril de 2015

  L'Ajuntament ja ha publicat la resolució amb les puntuacions finals de les persones candidates als llocs de feina creats en la 2a convocatòria dels Plans d'Ocupació Municipals 2015. En aquesta resolució s'indica quines es contracten per haver obtingut la millor puntuació. La resolució es pot consultar a l'enllaç adjunt, a la pàgina Plans d'Ocupació 2015 del web municipal i presencialment, a la Casa Consistorial, de dilluns a divendres, de 9 a 20h.

 • El Bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz, acompanyat de l'Alcaldessa Teresa Padrós, el rector Prakash Chukka i edils de l'Ajuntament.

  La solidaritat i el patrimoni, temes principals en la visita del Bisbe de Terrassa a l'Ajuntament

  27 d'abril de 2015

  Josep Àngel Saiz, Bisbe de Terrassa, ha realitzat aquest matí una visita oficial a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, en el marc de l'estada pastoral que realitza aquests dies a les dues parròquies del municipi, la de Santa Maria de Palau-solità i la de Sant Genís de Plegamans. Després de reunir-se amb l'Alcaldessa Teresa Padrós, ha mantingut una trobada distesa a la Sala de Plens amb regidors del consistori, tant de l'equip de govern (quatre edils del PSC) com de l'oposició (d'ERC...

 • Dos dels treballadors contractats amb els Plans d'Ocupació Municipals 2015 i que són dos dels tretze seleccionats en la primera convocatòria.

  Publicada la llista definitiva d'admesos i exclosos en la 2a convocatòria dels Plans d'Ocupació Municipals

  14 d'abril de 2015

  L'anunci inclou la programació de les entrevistes que han de fer els qui continuen en el procés de selecció
   
  L'Ajuntament ja ha publicat la llista definitiva d'admesos i exclosos en el procés selectiu de la segona convocatòria dels Plans d'Ocupació 2015 de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. La llista es pot consultar a l'enllaç adjunt; i tota la informació relativa, a la pàgina Plans d'Ocupació del web municipal. També es pot fer presencialment, a la Casa Consistorial, de dilluns...

 • Treballadora contractada en un pla d'ocupació anterior.

  Publicada la llista provisional d'admesos i exclosos en la segona convocatòria dels Plans d'Ocupació Municipals

  31 de març de 2015

  L'Ajuntament ja ha publicat la llista provisional d'admesos i exclosos en el procés selectiu de la segona convocatòria dels Plans d'Ocupació 2015 de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. La llista es pot consultar a Plans d'Ocupació Municipals o presencialment, a la Casa Consistorial, de dilluns a divendres, de 9 a 20h, i dissabte, de 9 a 14h.
   
  Les persones que han resultat excloses de forma provisional poden presentar reclamacions o subsanacions fins al 9 d'abril del 2015.

 • La Sala Polivalent, plena de representants d'entitats que van acudir a la xerrada del 17 de març sobre subvencions i fiscalitat.

  Les entitats omplen la Sala Polivalent per conèixer els canvis en subvencions i fiscalitat

  17 de març de 2015

  Un centenar de persones van acudir a la xerrada organitzada per l'Ajuntament amb l'objectiu d'explicar els canvis normatius en matèria de subvencions i de fiscalitat que afecten a les associacions sense ànim de lucre. A la xerrada, que es va celebrar dijous passat, van anar-hi representants de bona part de les entitats de la vila que dediquen el seu temps lliure i els seus esforços a donar servei als demés i en múltiples camps: atenció social, esports, educació, cultura, gent gran, joventut,...

Registres del 46 al 50 de 82
« Pàgina 10 »  [ 1 | ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | ... | 17 ]