Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 25 de maig

 

Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Serveis socials

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 13h, i hores convingudes.

 

És un servei de caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, millorant les seves condicions de vida i atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

 

S’adrecen especialment a prevenir situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic, a les situacions de vulnerabilitat i de dependència, a la promoció d’aptituds, a afavorir la inclusió social  i a les capacitats de les persones com a principals protagonistes de la seva vida.

 


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:


 


 

Edificis

 

 

 Oficina d'Habitatge

 


 

 Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • Edifici dels Serveis Socials municipals.

  L'Ajuntament engega l'elaboració d'un pla de qualitat de l'àrea de Serveis Socials

  30 de juliol de 2015

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha començat aquest mes de juliol l'elaboració d'un pla de qualitat de l'àrea de Serveis Socials del municipi, amb l'objectiu de millorar-la i optimar els recursos que ofereix. El pla es realitza amb el suport i l'assessorament de la Diputació de Barcelona.

 • Participants de la jornada de vela adaptada i monitors al port d'Aiguadolç, Sitges.

  Vela adaptada per millorar la salut i la integració social de persones amb discapacitat

  28 de juliol de 2015

  Un grup de 15 persones de Palau-solità i Plegamans ha gaudit d'una jornada de vela que va tenir lloc la setmana passada a Sitges. Alguns dels participants són membres d'Adispap (Associació de Persones amb Discapacitat de Palau-solità i Plegamans), que hi van anar acompanyats de monitors.

 • La regidora Carmen Cabeza dóna la benvinguda als participants del Fòrum d'Educació.

  El Fòrum d'Educació posa en comú bones pràctiques, projectes i noves idees

  30 de juny de 2015

  La reunió, participativa i oberta, s'ha centrat en les accions que materialitzen el Pla Local d'Educació #Educa16
   
  Una cinquantena de persones van participar ahir a la tarda del Fòrum d'Educació de Palau-solità i Plegamans, una reunió oberta i participativa que va tenir lloc a Can Cortès i a la qual hi estaven convidades la comunitat educativa del municipi i totes les persones que tinguessin interès en la millora de l'educació i la formació a la vila. El fòrum va evidenciar que Palau-solità...

 • La Sala Polivalent, plena de representants d'entitats que van acudir a la xerrada del 17 de març sobre subvencions i fiscalitat.

  Les entitats poden sol·licitar subvencions a l'Ajuntament fins al 30 de juny

  29 de maig de 2015

  El 30 de juny és la data límit per presentar sol·licituds a l'Ajuntament per a la concessió de subvencions amb la finalitat de finançar activitats o serveis que es realitzen en l'exercici 2015. L'Ajuntament ja ha publicat al web municipal les bases i el formulari per optar a la convocatòria pública d'aquestes concessions. Es poden sol·licitar també al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

 • Treballadora contractada mitjançant els Plans d'Ocupació Municipals.

  Totes les persones contractades amb els Plans d'Ocupació ja treballen en diverses àrees

  11 de maig de 2015

  Les 18 persones contractades en els Plans d'Ocupació Municipals 2015 ja estan desenvolupant les diverses tasques de cada lloc de feina. Aquesta setmana han començat a treballar les 5 persones que han estat contractades en la segona convocatòria dels Plans d'Ocupació Municipals 2015. Aquest grup s'uneix així a les altres 13 persones contractades en la primera convocatòria i que van començar a treballar a principis d'abril.

Registres del 51 al 55 de 93
« Pàgina 11 »  [ 1 | ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | ... | 19 ]