Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 18 d'octubre

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • Reurbanització Can Cortès Nord

  Les obres de reurbanització del polígon de Can Cortès Nord acabaran abans de l’estiu

  2 d'abril de 2019

  El passat mes de gener es van posar en marxa les obres de reurbanització del polígon de Can Cortès Nord. Després de quasi tres mesos les obres van a molt bon ritme i la seva finalització es farà en el temps previst (sis mesos des del seu inici).
   
  L’empresa adjudicatària, Obres i Serveis Roig S.A. està coordinant amb encert les feines amb les empreses del polígon, evitant interferir el més mínim possible en el trànsit de camions i serveis, i sense incidents.

 • Sortida d'una de les categories

  Més de 380 alumnes participen en el 7è Cross Escolar

  1 d'abril de 2019

  Un total de 386 alumnes, de tots els centres educatius de primària i secundària del municipi, han participat aquest diumenge al 7è Cross Escolar. L’Ajuntament organitza el Cross Escolar amb la col·laboració de les escoles i instituts del municipi, les AMPA d’aquests centres educatius, el Club Atlètic Palau-solità i Plegamans, la Joventut Atlètica Sabadell, Cal Fruitós i voluntaris i voluntàries. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Esportiu Sabadell. Aquest...

 • Obres accessos Castell Plegamans

  S’inicien les obres als accessos al Castell de Plegamans, a l’entorn de Can Cortès i del nou espai d’esbarjo de gossos a Can Falguera

  1 d'abril de 2019

  Ja estan en marxa les obres de millora als accessos al Castell de Plegamans. Mentre duri l’execució es restringiran l’estacionament de vehicles en determinats àmbits de les obres. Les feines han estat adjudicades a l’empresa COPAVI OBRES I SERVEIS per un import de 36.133,65€ i la durada aproximada és d’unes 6 setmanes, sempre que les condicions meteorològiques siguin òptimes.

 • Paperetes

  Palau-solità i Plegamans garantirà el vot secret i accessible a les persones invidents en les eleccions municipals

  29 de març de 2019

  La proposta del PDeCAT es va aprovar per unanimitat al Ple municipal del mes de març celebrat ahir
   
  Palau-solità i Plegamans garantirà el vot secret i accessible en unes eleccions locals a les persones cegues o amb deficiència visual severa. Així ho ha decidit per unanimitat el ple de l’Ajuntament del mes de març mitjançant l’aprovació d’una moció presentada pel grup municipal del PDeCAT-Demòcrates i recolzada per la resta de grups.

 • Eleccions generals 2019

  Ple extraordinari per designar els membres de les meses electorals per a les eleccions generals del 28 d’abril

  29 de març de 2019

  Tindrà lloc el proper dilluns 1 d’abril, a les 20 hores
   
  El proper dilluns 1 d'abril, a les 20 hores, tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament el Ple extraordinari per fer el sorteig públic per designar els membres de les meses electorals, per a les eleccions generals del 28 d’abril.

 • Cubell amb xip

  La campanya Jo reciclo, Jo estalvio reparteix quasi 1.400 cubells amb xip des del mes de gener

  29 de març de 2019

  La campanya de reciclatge Jo reciclo, Jo estalvio que va començar a principis del mes de gener ha aconseguit repartir 1.229 cubells amb xip fins al 28 de febrer, aquests són els que estaven dins el termini per tenir dret a un descompte del 10% en la taxa d’escombraries. D’aquests 1.229 cubells, 276 encara no han estat utilitzats i no es veurien inclosos en la reducció de la taxa.

 • El Castell de Plegamans se suma a l'Hora del Planeta

  Palau-solità i Plegamans se suma a ‘L’Hora del Planeta”

  29 de març de 2019

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans se suma a l’Hora del Planeta, que té lloc a nivell global demà 30 de març de 2019.
   
  El consistori apagarà la il·luminació de tres edificis emblemàtics del municipi de 20:30h a 21:30h, la Casa Consistorial, la Masia de Can Cortès i el Castell de Plegamans.

 • Saló de plens

  El Ple Municipal ordinari del mes de març se celebra avui, dia 28, a les 19 h, al Saló de Plens del consistori

  28 de març de 2019

  La sessió plenària és oberta a les persones que vulguin assistir-hi com a públic. Podran intervenir-hi al final, sempre que sigui sobre algun dels punts de l'Ordre del dia.

 • Cartell fina Excuses o Separes

  Finalitza la campanya ‘Excuses o Separes’ del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental

  28 de març de 2019

  Aquesta setmana es va donar per acabada la campanya “Excuses o separes” del Consorci per la Gestió de Residus del Vallès Occidental que va començar el passat mes de novembre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. L’objectiu de la campanya ha estat conscienciar la ciutadania sobre la importància del reciclatge, centrant-se en les fraccions següents: matèria orgànica, oli, envasos, paper  i cartró, vidre i malbaratament alimentari.

 • Plantada d'arbres

  Palau-solità i Plegamans celebra els dies mundials dels Boscos i de l’Aigua

  26 de març de 2019

  Les famílies van plantar una vuitantena d’arbres autòctons per donar la benvinguda als nous nadons
   
  La zona verda del carrer Arbúcies, a Can Duran, va acollir dissabte, 23 de març, una festa familiar per commemorar el Dia Mundial dels Boscos (21 de març) i el Dia Mundial de l’Aigua (22 de març) celebració que també va servir per donar la benvinguda als nadons nascuts el 2018 a la vila amb una plantada d’arbres. En total, es van plantar una vuitantena d’arbres autòctons (salze,...

 • Cartell Activitats Dia Mundial de la Salut i l'Esport

  Palau-solità i Plegamans s’omple d’activitats per celebrar els dies mundials de la Salut i l’Esport

  26 de març de 2019

   
  El 6 d’abril es celebra el dia Mundial de l’activitat física i el 7 d’abril el dia mundial de la Salut. A Palau-solità i Plegamans s’han programat tota una sèrie d’activitats que comencen el dilluns 25 de març per commemorar aquests dos dies mundials.
   
  Per començar, dilluns i dimecres 25 i 27 de març respectivament té lloc el Curs de Suport vital bàsic i DEA a l’auditori de la Policia Local de 18 a 21 hores. Posteriorment i la mateixa setmana es duran a terme els entrenaments...

 • Incendi forestal del 4 de juliol del 2017 entre els barris dels Turons i Can Falguera, a Palau-solità i Plegamans.

  Prohibit fer foc des d'aquest mes de març fins el 15 d’octubre

  22 de març de 2019

  Des del 15 de març, ha entrat en vigor la prohibició d’encendre foc en terreny forestal, que es mantindrà fins al 15 d’octubre d’enguany tal i com marca la legislació catalana.
   
  Aquesta prohibició queda reforçada a Palau-solità i Plegamans amb el Ban emès per l’Alcaldessa, Teresa Padrós.

 • Cartell dels Premis de prosa i poesia 2019

  Premis de Prosa i Poesia Sant Jordi 2019

  19 de març de 2019

  Els treballs es poden lliurar fins a l’1 d’abril, a Can Cortès
   
  L’Àrea de Cultura organitza, un any més, els Premis de Prosa i Poesia de Sant Jordi. Dilluns 1 d’abril finalitza el termini de presentació de treballs. Aquests, s’han de lliurar a la recepció de la Masia de Can Cortès, de dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 16 a 21h.

 • Cartell del Cross Escolar 2019

  En marxa les inscripcions pel 7è cross escolar de Palau-solità i Plegamans

  18 de març de 2019

  A partir del dilluns 18 i fins al 28 de març es poden entregar les inscripcions pel 7è cross escolar de Palau-solità i Plegamans que tindrà lloc el 31 de març a partir de les 10:30 hores. El cross escolar que ja arriba a la seva setena edició té per objectius afavorir la participació dels nens i nenes de forma conjunta, difondre als centres escolars la possibilitat de participar en una activitat esportiva atractiva i divertida, incentivar la participació dels centres escolars mitjançant...

 • Castell de Plegamans

  Comencen les obres de millora dels accessos al Castell de Plegamans

  15 de març de 2019

  L’estacionament quedarà restringit en diferents àmbits durant els treballs
   
  El proper dilluns 18 de març començaran les obres de millora dels accessos al Castell de Plegamans. Amb motiu dels treballs es restringirà l’estacionament de vehicles en determinats àmbits de les obres.

Registres del 166 al 180 de 2145
« Pàgina 12 »  [ 1 | ... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ... | 143 ]