Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 21 de novembre

 

Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Serveis socials

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14h, i hores convingudes.

 

És un servei de caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, millorant les seves condicions de vida i atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

 

S’adrecen especialment a prevenir situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic, a les situacions de vulnerabilitat i de dependència, a la promoció d’aptituds, a afavorir la inclusió social  i a les capacitats de les persones com a principals protagonistes de la seva vida.

 


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:


 


 

Edificis

 

 

 Oficina d'Habitatge

 


 

 Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • Carmen Cabeza, Teresa Padrós i Enric Cartoixà en l'acte de signatura del conveni.

  La Fundació els Pepitus-Gay Robert dóna 10.000€ per a la gent gran en situació de pobresa

  9 de gener de 2015

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i la Fundació Privada Catalana els Pepitus-Gay Robert han acordat un conveni de col·laboració que va ser signat ahir a la Casa Consistorial. A través d'aquest, la fundació dóna 10.000€ que el consistori ha de destinar a ajuts econòmics i socials prestats durant el 2014 a persones majors de 65 anys de la vila que es troben en situació de pobresa. El conveni va ser signat ahir al vespre per part de l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa...

 • Foto de família amb bona part dels qui van participar en la celebració del Dia de les persones amb discapacitat.

  Festa, regals i reconeixements per celebrar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat

  4 de desembre de 2014

  Una cinquantena de persones es van aplegar ahir al vespre al Centre Cívic per celebrar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat, que se celebra a nivell mundial el 3 de desembre. En la celebració van participar-hi una vintena de nois i noies amb alguna discapacitat. La majoria forma part d'ADISPAP (Associació de Discapacitats de Palau-solità i Plegamans) i a alguns d'ells els va agafar l'inici de la festa mentre es trobaven immersos en una de les tasques que els ocupa aquests dies:...

 • Una persona contractada en un pla d'ocupació anterior i treballant com a paleta per a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

  L'Ajuntament incorpora tres persones mitjançant un pla d'ocupació de 6 mesos de durada

  17 de novembre de 2014

  L'Ajuntament està realitzant aquesta setmana entrevistes a una vintena de persones per tal de cobrir tres places, 2 com a paleta i 1 com a pintor/a. A banda de fer les tasques corresponents de cada lloc de feina, les persones que es contractin completaran també 90 hores de formació. Ho compaginaran integrades en la plantilla de l'Ajuntament durant 6 mesos, que és el temps de vigència del pla d'ocupació pel qual es contracten, i començaran a treballar el 28 de novembre.

 • Xerrada informativa sobre els desfibril·ladors automàtics

  L’Ajuntament presenta Palau-solità i Plegamans com a municipi cardioprotegit

  29 de setembre de 2014

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha fet una conferència per tal de presentar a la ciutadania el “municipi cardioprotegit en el que ens hem convertit” ha apuntat la Tinenta d’Alcaldia d'Acció Social, Carmen Cabeza. A la xerrada, a més d’explicar els nous desfibril·ladors que s’han instal·lat a la vila, l’Alcaldessa, Teresa Padrós, ha aprofitat per reivindicar que “no ens retallin la sanitat pública perquè salva vides”.

 • Camp principal on hi haurà horts municipals

  L'Ajuntament enceta la creació d'Horts Municipals als camps de Can Boada Vell

  31 de juliol de 2014

  Les parcel·les s’adjudicaran a través d'un sorteig públic obert
   
  En el Ple Municipal de juliol, celebrat dilluns 28, s'ha donat compte de l'aprovació del projecte de creació d'un espai d'horts municipals a Can Boada Vell. En primer terme, s'adequa un camp d'uns 6.000 metres quadrats, que acollirà una seixantena d'horts de 60 m2 cadascun, separats amb camins adaptats a persones amb mobilitat reduïda. Aquest projecte preveu l'adequació de 3.000 metres quadrats més, en un camp contigu...

Registres del 56 al 60 de 82
« Pàgina 12 »  [ 1 | ... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 17 ]