Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 18 d'agost

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • Els treballadors es van reunir al Saló de Plens amb regidors de tots els grups polítics del Ple Municipal

  L'Ajuntament dóna suport als treballadors d'ESSA Palau, afectats per un ERO

  21 de juliol de 2009

  L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i regidors de tots els partits polítics que formen el ple del municipi, van reunir-se divendres passat, 17 de juliol, amb representants del Comitè d'Empresa de la plantilla de la seu palauenca d'Estampaciones Sabadell. El col·lectiu de treballadors i treballadores va iniciar dijous 16 una vaga indefinida per mirar d'aturar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que preveu acomiadar 223 persones d'una plantilla de 515 treballadors.

 • Sessio informativa

  Els veïns de Palau-solità i Plegamans es mobilitzen en contra del Pla Territorial Metropolità

  15 de juliol de 2009

   
   
  Ahir dimarts dia 14 de juliol, prop d'un centenar de veïns de Palau-solità i Plegamans es van reunir a la Sala Polivalent per valorar les greus conseqüències que comportarà per al municipi el Pla Territorial Metropolità de Barcelona (PTMB).

 • Reunió del 13 de juliol a la Masia de Can Cortès

  Veïns i Ajuntament, en contra del Pla Territorial Metropolità de Barcelona

  14 de juliol de 2009

  El Pla preveu establir una nova ciutat que podria acollir a entre 30.000 i 50.000 habitants en els actuals sòls agroforestals
   
  Els veïns i l'Ajuntament van convocar una segona reunió, avui, dia 14 de juliol, a les 20.00h, a la Sala Polivalent (Camí Reial, 144)
   
  Un bon nombre de veïns i veïnes, més d'un centenar, van omplir de gom a gom l'Auditori de la Masia de Can Cortès en la reunió que va convocar l'Ajuntament el vespre del 13 de juliol per informar de les afectacions negatives...

 • Un bon nombre de persones van acudir a la presentació de l'Estudi

  Primer estudi sobre el consum de drogues entre els joves del municipi

  10 de juliol de 2009

  La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia ha elaborat un estudi sobre el consum de drogues entre els joves palauencs per encàrrec de les regidories de Joventut, Serveis Socials i Ensenyament.

 • Dos agents de la Policia Local patrullant en una zona comercial

  Campanya d'estiu de la Policia Local per evitar robatoris

  9 de juliol de 2009

   
  Recorda als veïns que poden inscriure's al Registre d'absències
   
  La Policia Local de Palau-solità i Plegamans ha iniciat una campanya per recordar als veïns del municipi que poden inscriure's al Registre d'Absències per tal que la seva llar compti amb un servei especial de vigilància durant el període en què els habitants marxen de vacances. Per gaudir del servei s'ha d'omplir un qüestionari a les dependències de la Policia Local situada al Passeig de la Carrerada número 51.
   
  Segons...

 • Es col·loca la primera pedra del nou centre d'Atenció Primària de Palau-solità i Plegamans

  8 de juliol de 2009

  Avui, dimecres 8 de juliol, la Consellera de Salut, Marina Geli, i l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, han col•locat la primera pedra del nou Centre d'Atenció Primària (CAP) del municipi en un solar cedit pel consistori i on des de fa uns dies ja hi treballa la maquinària pesada.

 • Materials d'obra presents a la Serra de Can Riera

  Les llars de la Serra de Can Riera ja poden connectar-se a la xarxa de clavegueram

  7 de juliol de 2009

  Els veïns de la Serra de Can Riera que ho desitgin ja poden connectar les canonades de desguàs d'aigües residuals de les seves llars a la xarxa de clavegueram del sector. Simultàniament, haurien de complimentar i presentar a l'Ajuntament una instància que se'ls ha fet arribar a casa juntament amb l'autorització per connectar.

 • Solar destinat al nou Centre d'Assistència Primària

  Col·locació de la primera pedra del nou CAP

  7 de juliol de 2009

  L'Honorable Sra. Marina Geli, Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, i la Il·lustríssima Sra. Mercè Pla, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, presideixen el dimecres 8 de juliol, a les 12h, l'acte de col·locació de la primera pedra del nou Centre d'Assistència Primària (CAP) de Palau-solità i Plegamans. En l'acte hi participen també altres personalitats així com els arquitectes responsables del nou edifici, que exposaran el projecte.

 • Imatge del cartell de la presentació

  Presentació d'un estudi sobre el consum de drogues entre els joves palauencs

  7 de juliol de 2009

  El dimecres 8 de juliol, es presenta l'estudi ‘El consum de drogues entre els joves de Palau-solità i Plegamans', a les 19.30h, a l'Espai Jove l'Escorxador (pg. de la Carrerada, s/n). La presentació és oberta a tothom qui vulgui assistir-hi per conèixer el contingut de l'estudi.

 • El regidor Miquel Truyols i propietaris de cotxes clàssics davant de l'Opel guanyador

  Espectacular concentració de cotxes clàssics

  6 de juliol de 2009

  Palau-solità i Plegamans va acollir el passat dissabte, 4 de juliol, una nova concentració de cotxes clàssics en motiu de la Festa de Barri de Can Maiol. Hi van assistir una vintena de vehicles de diversos estils i èpoques, tots ells en un estat impecable, que van causar una gran expectació entre les persones que se'ls van trobar pels carrers de Palau-solità i Plegamans.

 • NOva linia de Bus

  S'implanta una targeta que permetrà als més joves utilitzar gratuïtament el transport públic

  3 de juliol de 2009

   
  El Ple municipal del passat 25 de juny va aprovar un acord d'adhesió a la promoció de la targeta T-12 que permetrà als joves menors de dotze anys utilitzar el transport públic de l'àrea metropolitana de Barcelona de forma gratuïta.

 • XErrada policia

  Gran participació en la xerrada ‘Seguretat en els comerços' feta per la Policia Local

  2 de juliol de 2009

  Una cinquantena de comerciants de Palau-solità i Plegamans van participar durant el vespre d'ahir, 1 de juliol, en la xerrada sobre la seguretat als comerços que va conduir l'Inspector en Cap de la Policia Local del municipi, Xavier Virgili. A l'acte, organitzat per l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, hi van participar també el regidor de Governació, Jaume Oliveras, i el regidor de Comerç, Indústria i Turisme, David Zambrana.

 • Avinguda Arquitecte Falguera

  S'inicien les obres d'ampliació del clavegueram a l'avinguda Arquitecte Falguera i carrer Sant Roc

  1 de juliol de 2009

  L'1 de juliol s'inicien els treballs d'ampliació de la xarxa de clavegueram, que afectarà l'avinguda Arquitecte Falguera i el carrer Sant Roc, des de l'avinguda Catalunya (carretera) i fins a la Riera de Caldes (carrer Rieral). Les obres consisteixen en la construcció d'un nou col·lector que permetrà reduir les aportacions d'aigües pluvials al que ja existeix entre la rambla del Sol - avinguda Diagonal.

 • Dos agents de la Policia Local patrullant en una zona comercial

  Xerrada 'Seguretat en els comerços' a càrrec de la Policia Local

  30 de juny de 2009

  L'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans ha organitzat, en col·laboració amb la regidoria de Comerç i la de Governació, una xerrada amb els comerciants del municipi per tal d'explicar consells a favor de la seguretat i sobre com actuar si se sospita d'algú o s'és víctima d'un atracament. L'Inspector en Cap de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans, Xavier Virgili, és el ponent encarregat de la xerrada.

 • Debat al pati interior del Castell de Plegamans

  El Castell de Plegamans, protagonista de la Nit Literària

  30 de juny de 2009

  La primera Nit Literària d'enguany, que es va celebrar el passat divendres, 26 de juny, ha tingut com a protagonista indiscutible el Castell de Plegamans, imponent construcció medieval que presideix el punt més alt del municipi de Palau-solità i Plegamans.

Registres del 1981 al 1995 de 2088
« Pàgina 133 »  [ 1 | ... | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | ... | 140 ]