Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 10 de juliol

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • La sessió informativa sobre emprenedoria s'ha celebrat a l'Espai Jove l'Escorxador.

  Una desena de persones aprofiten la primera sessió informativa sobre com fer-se emprenedor

  31 de gener de 2014

  Una desena de persones han acudit aquest matí a la sessió informativa sobre emprenedoria que ha organitzat el Servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. La sessió s'enfocava a aquelles persones que tenen una idea de negoci però que necessiten saber els passos que han de seguir per desenvolupar-la. Es preveu la programació de diverses sessions al llarg de l'any.

 • El regidor Tinoco es dirigeix a la trentena de joves que han participat al Mulla't 2014.

  Una trentena de joves proposen actes innovadors al Mulla't per la Festa Major 2014

  30 de gener de 2014

  Una trentena de joves van participar el cap de setmana passat al Mulla't per la Festa Major 2014, l'espai on cada any debaten i preparen propostes perquè siguin incloses al programa de la festa grossa del municipi, que aquest any se celebrarà del 29 d'agost a l'1 de setembre.

 • Els operaris, retirant l'asfalt malmès al carrer Costa del Sol.

  Es reasfalta un tram del carrer Costa del Sol malmès per l'obturació d'un col·lector del clavegueram

  29 de gener de 2014

  Avui s'inicien les obres per reasfaltar un tram del carrer Costa del Sol, al barri de Can Riera. L'asfalt havia quedat malmès per l'obturació d'un col·lector del clavegueram ocorreguda el mes de juliol de l'any passat, durant un episodi de fortes pluges. Els treballs per retirar el ferm en mal estat i tornar a asfaltar obliguen a fer restriccions puntuals de trànsit en aquest carrer.

 • L'av. Ebre concentra bona part dels treballs per crear el nou passeig, a la franja que hi ha entre la vorera del costat dret del carrer i les naus industrials.

  Nou passeig per a vianants per connectar la Ronda Verda amb la rambla d'Isaac Peral

  28 de gener de 2014

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha iniciat, mitjançant la regidoria de Medi Natural, les obres per crear un passeig verd per a vianants a l'avinguda de l'Ebre i en un tram del carrer Miquel Martí i Pol. Aquest eix per a vianants es fa amb la intenció d'unir el barri de Can Cortès i el centre del municipi –mitjançant la rambla d'Isaac Peral- amb la Ronda Verda de la Riera. Es preveu que l'obra estigui enllestida en un mes. El pressupost que l'Ajuntament destina a aquest projecte és...

 • Unes 500 persones s'han concentrat a la plaça de la Vila de Santa Perpètua de Mogoda per donar suport als treballadors de Panrico

  Alcaldes i alcaldesses del Vallès signen un manifest en suport als treballadors de Panrico

  24 de gener de 2014

  L’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, s’ha sumat a la signatura del manifest que han fet alcaldes i alcaldesses de 13 municipis del Vallès per mostrar el seu suport als treballadors i treballadores de Panrico, que ja porten més de 100 dies de vaga. El manifest recull l’aposta per una “economia de base industrial enfront d’una economia especulativa”.

 • Imatge d'arxiu del menjador de l'Escola Can Cladellas

  Els alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental demanen al govern català una dotació complementaria de 2’6 milions d’euros per a beques de menjador

  23 de gener de 2014

  El Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental ha aprovat a la reunió de dimarts un acord per a la garantia del suport econòmic a les famílies en matèria de menjadors escolars. L’acord sol·licita al Departament d’Ensenyament una nova dotació complementària de 2,6 milions d’euros per a beques de menjador. A més, també s’ha acordat mantenir des dels ajuntaments del Vallès Occidental el compromís d’arribar a cobrir amb recursos propis fins al 25% de les necessitats...

 • Consell d'Alcaldes

  El Vallès Occidental aposta per la reindustrialització del territori

  23 de gener de 2014

  Els alcaldes i alcaldesses de la comarca, entre ells l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, han fet aquest dimarts una aposta per la reindustrialització del Vallès Occidental aprovant un acord que, d’acord amb els sindicats CCOO i UGT que han assistit al Consell d'alcaldes. L’acord dóna suport a una línia que impulsi un acord consensuat i d’abast general que abarqui a la immensa majoria dels agents que actuen sobre el territori (Ajuntaments, Agents Econòmics i Socials,...

 • Els joves debaten propostes en una edició anterior del Mulla't per la Festa Major.

  Els joves es reuneixen aquest dissabte per dir com volen que sigui la Festa Major 2014

  22 de gener de 2014

  Cal inscriure's prèviament al Mulla't per la Festa Major 2014, a l'Espai Jove l'Escorxador
   
  Aquest dissabte se celebra el Mulla't per la Festa Major 2014, l'espai on es convida a tots els joves del municipi a dir com volen que sigui la propera festa grossa del municipi, que enguany tindrà lloc del 29 d'agost a l'1 de setembre. El Mulla't té lloc aquest dissabte a l'Espai Jove l'Escorxador, de 9.30 a 16.00h. Per participar-hi cal formalitzar la inscripció a l'Escorxador, de dilluns a divendres,...

 • Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

  Sessions informatives per als qui tenen una idea de negoci i volen saber com crear una empresa

  22 de gener de 2014

  La primera té lloc el divendres 31 de gener. Per assistir-hi cal inscriure's al Servei d'Ocupació i Empresa.

 • Panoràmica de Palau-solità i Plegamans.

  La vila disposarà de fibra òptica a velocitat de fins a 100Mb

  21 de gener de 2014

  El municipi de Palau-solità i Plegamans disposarà en les properes setmanes de cablejat de fibra òptica que permetrà navegar per internet a una velocitat de fins a 100Mb. La companyia Telefònica és l’encarregada d’explotar el servei i garanteix que la fibra arribarà al 80 per cent de les llars del poble. El regidor de Comunicació i representant a Localret de l’Ajuntament, David Abascal, ha mostrat la seva satisfacció “per l’inici del desplegament de la fibra òptica al municipi....

 • La calamarsa, ben visible a la plaça de l'Alzina. Fotografia de Just Muñoz.

  Una forta calamarsada provoca incidències menors a la vila

  20 de gener de 2014

  Palau-solità i Plegamans va patir ahir a la tarda una forta calamarsada que va emblanquinar bona part del municipi. Els problemes no van ser tant per la mida de la pedra, sinó pel fet que va durar força estona i que va anar acompanyada de precipitació líquida. La pedra i la fullaraca van taponar alguns embornals de clavegueram i desguassos de teulades, provocant això el que ha estat el principal problema: l'acumulació d'aigua.

 • El grup que ha fet la visita davant la Masia de Can Cortès, just abans de pujar a l'autocar que els ha dut a Barcelona.

  Una quinzena d'avis i àvies visiten la seu de l'empresa que presta el servei de teleassistència

  17 de gener de 2014

  Una quinzena d'avis i àvies de Palau-solità i Plegamans han visitat aquest matí la seu que l'empresa Televida té a Barcelona, que és des d'on es coordinen les funcions associades al servei de teleassistència que es presta al municipi. Hi han anat acompanyats per la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament, Carme Sanz, i una de les tècniques de Serveis Socials i Gent Gran de l'Ajuntament.

 • L'annex de la nau antiga del pavelló, en primer terme i de color groc.

  L'Ajuntament repara la coberta i renova la façana de l'annex del pavelló d'esports Maria Víctor

  17 de gener de 2014

  S'instal·la, a més a més, una nova font d'aigua potable a l'inici de la Ronda Verda de la Riera de Caldes
   
  L'Ajuntament ha engegat els treballs per reparar la coberta de la construcció annexa a la nau est del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor, la més antiga del complex. A més, s'aprofiten els treballs per reparar i renovar les façanes est –encarada al carrer Folch i Torres- i sud –orientada a una esplanada- d'aquest mateix annex.
   
  Tal i com resumeix el regidor d'Esports...

 • Agents de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans, abans de marxar cap a Girona per participar en la Cursa Memorial Javi Hernández.

  Quatre agents de la Policia Local participen en la cursa solidària 'Memorial Javi Hernández'

  16 de gener de 2014

  Quatre agents de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans han participat aquest matí en la 3a Marxa i Cursa de la Policia Municipal de Girona 'Memorial Javi Hernández'. Tots els participants estaven convidats a fer una aportació voluntària –la inscripció era gratuïta- que aquest any es trasllada a l'Associació Espanyola Contra el Càncer-Catalunya Contra el Càncer.

 • Els operaris treballen en la renovació de la vorera en un tram del pg. de la Carrerada.

  Obres per millorar l'accessibilitat i la seguretat dels vianants i reparar la Ronda Verda

  16 de gener de 2014

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans efectua durant aquest mes diverses obres de manteniment i de millora de l'accessibilitat en diferents carrers del municipi i a la Ronda Verda que transcorre paral·lela a la Riera de Caldes, on s'hi fan reparacions del ferm. Els treballs en voreres es realitzen al carrer Riereta, al passeig de la Carrerada, al carrer Dom Bosco i a l'avinguda Folch i Torres. El cost aproximat del conjunt d'aquests treballs és de 60.000€.

Registres del 1981 al 1995 de 2498
« Pàgina 133 »  [ 1 | ... | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | ... | 167 ]