Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 14 de desembre

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • 12a edició del programa Voluntariat per la llengua

  17 de novembre de 2009

  El dijous 12 de novembre, a les set del vespre, va tenir lloc l'acte de presentació de la 12a edició del programa Voluntariat per la llengua a la Sala de Juntes de la Masia de Can Cortès.
  L'acte va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Miquel Truyols i Rocabruna que va lloar la tasca de les persones voluntàries i aprenents i va destacar la importància d'aquesta iniciativa per fomentar l'ús social de la llengua.

 • Marquet

  Èxit de la sortida per conèixer la mongeta del ganxet

  17 de novembre de 2009


  El passat dissabte 14 de novembre una nodrida representació de ciutadans de Palau-solità i Plegamans van visitar el Marquet de les Roques a la Vall d'Horta en una sortida organitzada per la regidoria de Sostenibilitat i Medi Natural de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.
   
  L'objectiu de la sortida era conèixer de primera mà el funcionament d'una explotació ecològica de mongeta del ganxet, un denominació d'origen pròpia del Vallès i alguns municipis del Maresme. “A banda d'apreciar...

 • L'Ajuntament explica a veïns i comerciants el projecte de Vianants del centre

  12 de novembre de 2009

  Els responsables de la regidoria d'Urbanisme i de la regidoria de Comerç, Turisme i Indústria han iniciat un cicle de trobades amb comerciants i veïns per tal d'explicar i avançar les característiques del projecte que ha de millorar i potenciar el centre del municipi.

  Ahir dimecres es va produir una de les primeres trobades que va servir per posar en comú els punts de vista, suggeriments i inquietuds que tenen els comerciants i veïns.

 • Els dos agents de Proximitat visiten un comerç del municipi

  Nova Unitat de Proximitat de la Policia Local

  10 de novembre de 2009

  El cos de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans ha creat una nova Unitat de Proximitat que ja està duent a terme la seva tasca als carrers del municipi. La Unitat de Proximitat s'ha posat en marxa amb un caporal i un agent, si bé es preveu que durant l'any 2010 arribi a estar formada per quatre policies.

 • Toti Soler trio i Joan Oller

  Tito Soler Trio i Joan Oller eclipsen el públic palauenc

  9 de novembre de 2009

  La música i la poesia van eclipsar als assistents al concert que van oferir ahir diumenge Toti Soler Trio i Joan Ollé al Teatre de la Vila. Una cinquantena de persones van poder gaudir d'un concert entranyable i nostàlgic.
   
  La música de Tito Soler Trio va estar acompanyada en tot moment de la reflexió filosòfica en vers. Una combinació de música i poesia que va captivar als assistents que van demanar reiterades vegades la repetició de diverses peces.

  “Ha estat un concert molt...

 • Imatge de l'Espectacle

  Las Gallegas triomfen a Palau-solità i Plegamans

  9 de novembre de 2009

  “Las Gallegas”. Una obra que va arrasar al municipi amb la participació de més de 130 persones, matant de riure al públic amb la feina magistral de dues actrius pallasses, Lola González i Coral Ros, que sota la direcció d'Àlex Navarro interpreten dues dones que s'adonen que estan presenciant el seu propi funeral.

 • Moment de l'exposició

  S'inaugura l'exposició antològica de Tapissos de Dolors Oromí

  9 de novembre de 2009

  La sala d'exposicions de la Masia de Can Cortès és des de divendres i fins el proper 21 de novembre l'espai on s'ubica l'exposició “Fruits de la terra” de l'artista palauenca Dolors Oromí.
   
  El violoncel·lista Miquel Pujol i Grau va ser l'encarregat de posar música a la presentació audioviosual que va donar el tret de sortida a l'exposició. “Fruits de la terra és una exposició d'una obra sorgida de l'entorn i de la natura. És producte del nostre municipi” explica el regidor...

 • Jornada de morositat

  Una vintena d'empresaris treuen partit de la xerrada sobre morositat

  6 de novembre de 2009

   Uns vint empresaris i comerciants de Palau-solità i Plegamans han assistit a la jornada Morositat, mesures preventives i pal·liatives que el servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) de l'Ajuntament del municipi ha organitzat avui a l'Auditori de la Masia de Can Cortès.

 • 091103 equitacioadaptada1

  Un grup de palauencs gaudeix d'una jornada d'equitació adaptada

  3 de novembre de 2009

   
  Les regidories d'Esports i Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans han portat sis persones amb discapacitat a gaudir d'una jornada d'equitació adaptada al Centre Hípic Malla, a la comarca d'Osona. L'activitat ha estat proposada per la Diputació de Barcelona, que subvenciona la jornada, i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Malla.

 • Joan Amades

  Palau homenatja a Joan Amades

  2 de novembre de 2009

  Palau-solità i Plegamans s'ha sumat a la diversitat de municipis que enguany han programat activitats per homenatjar a la figura de Joan Amades, destacat etnòleg i folklorista català.
   
  Va ser Joan Serra Arman, Doctor en Història Moderna l'encarregat de dur a terme la conferència on es va destacar la importància de la figura de Joan Amades en l'estudi de la cultura catalana. Entre la seva gran obra en destaca el Costumari Català, obra cabdal i de la cultura popular catalana.

 • Ple mes octubre

  El ple demana que no s'augmenti l'IVA

  2 de novembre de 2009


  Reclama que l'administració local no pagui aquest impost

  L'anunci per part del Govern de l'Estat d'augmentar en dos punts l'IVA a partir del mes de juliol de 2010 i de forma permanent en el futur, ha provocat que l'equip de govern de Palau-solità i Plegamans hagi presentat una moció per demanar la supressió d'aquesta mesura. La moció va ser aprovada el passat dijous dia 29 d'octubre amb els vots a favor de CIU, ERC, PP i ICV-EuA i l'abstenció dels regidors del PSC.

 • Un dels semàfors que ha estat avariat, vist des del pg. de la Carrerada

  Es repara el semàfor principal de la vila després d'intenses gestions de l'Ajuntament

  30 d'octubre de 2009

  El manteniment i reparació depèn de la Direcció General de Carreteres de la Generalitat
   
  Els semàfors que regulen el pas de vehicles i vianants en la cruïlla que registra més trànsit de la vila, que uneix l'avinguda Catalunya i el passeig de la Carrerada, han estat avariats des del 24 d'octubre i fins al matí d'avui, 30 d'octubre, si bé ja van començar a registrar incidències des de l'última tempesta elèctrica, del 22 d'octubre.

 • El regidor Albert Font exposa la proposta de modificació de taxes al Ple Municipal

  L'Ajuntament congela les taxes municipals per a 2010

  30 d'octubre de 2009

  Es crea un ventall de bonificacions de caire social per ajudar les famílies i les empreses a suportar la crisi
   
   
  El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va aprovar ahir per unanimitat la modificació de les ordenances fiscals per a l'exercici de 2010 proposada per l'equip de govern. “En el context de crisi econòmica i de la pujada d'impostos anunciada pel govern estatal aquest Ajuntament vol, dins de les seves humils possibilitats, ajudar la ciutadania en aquest moment de dificultats...

 • Pantalla instal·lada a Can Cortès

  Noves pantalles informatives en diversos punts de la vila

  29 d'octubre de 2009

  La regidoria de Comunicació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha instal·lat diverses pantalles en punts clau del municipi per tal d'apropar informació pràctica i de servei a la ciutadania. La nova plataforma emetrà petites peces d'informació útil com alertes meteorològiques o d'altres que puguin succeir, de serveis municipals i tràmits, de projectes urbanístics i d'afectacions a la via pública, de promoció d'activitats, actes culturals, curiositats...

 • El Club de la Feina es troba a l'edifici del DESOC

  Oferta de tallers per millorar les opcions d'aconseguir feina

  27 d'octubre de 2009

  Les persones inscrites a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ja poden apuntar-se als tallers que el Club de la Feina, del Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC), ha organitzat amb la col·laboració del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental. Els tallers, completament gratuïts, s'adrecen a persones de totes les edats que es trobin en situació d'atur.

Registres del 2026 al 2040 de 2199
« Pàgina 136 »  [ 1 | ... | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | ... | 147 ]