Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 17 de juliol

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • Rècord de participació en el Pati Lúdic 2008

  13 de gener de 2009

  L'última edició de la iniciativa Pati Lúdic va registrar una participació d'unes 1.000 persones al dia, fet que suposa un augment del 30% respecte a l'assistència registrada al 2007. De fet, aquesta 4a edició de Pati Lúdic ha estat la més multitudinària de totes les celebrades. Pati Lúdic és un aplec d'activitats lúdiques i esportives que organitza la Regidoria d'Esports i que ja es pot considerar una proposta clàssica d'activitats per als infants i joves de la vila en el període de...

 • L'Ajuntament i l'Associació de Comerciants estrenyen llaços per a la dinamització del comerç de la vila

  12 de gener de 2009

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans aportarà 6.000 euros a l'Associació de Comerciants per a la l'execució del Pla 2009 d'actuació comercial de la vila.

  L'objectiu principal d'aquest pla de dinamització és consolidar el col·lectiu de comerciants i millorar el servei en el comerç, així com transmetre als ciutadans l'oferta comercial que hi ha a la vila.

  El pla d'actuació comercial per a l'any 2009 conté set grans eixos d'actuacions:

  Projectes de millora social i...

 • Es posen en marxa nous tallers per a joves

  9 de gener de 2009

  La regidoria de joventut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans posa en marxa una nova edició dels tallers destinats als joves. Abans però, donarà la possibilitat de fer un setmana de tastets. Nois i noies podran conèixer en què consisteixen els diferents tallers gràcies a l'explicació dels professionals.

  Una setmana abans de començar els tallers impulsats per la regidoria de joventut, cada tarda de la setmana vinent, els diferents talleristes faran una breu introducció per explicar...

 • Es reparteixen 1.400 litres de brou durant la cavalcada de Reis

  7 de gener de 2009

  Com cada any, els Reis d'Orient van arribar puntualment a una de les cites més màgiques per als nens i les nenes de Palau-solità i Plegamans. Milers de persones es van aplegar pels carrers del municipi per rebre Sas Majestat els Reis.

 • L'Ajuntament treballa la prevenció del contagi del VIH

  12 de desembre de 2008

  La Regidoria de Joventut juntament amb la coordinadora d'entitats juvenils, i el grup de joves peers, de Palau-solità i Plegamans han organitzat la Setmana Rodona en motiu del Dia Mundial de la SIDA, del dia 29 de novembre al 4 de desembre.

  Al llarg de tota la setmana un centenar de persones van realitzar vàries activitats amb l'objectiu de treballar la prevenció del contagi del VIH/ SIDA, altres infeccions de transmissió sexual i embarassos no desitjats.

 • La recollida porta a porta de la matèria orgànica s'implanta a tot el municipi

  1 de desembre de 2008

  Palau-solità enfila la darrera fase d'implantació de la recollida porta a porta, el 29 de novembre, en els barris de Pla de l'Alzina, Centre, Can Cortés, Pedra Llarga, Can Periquet, La Plana de Can Maiol, Carrer de Baix i Can Parera.

  D'aquesta manera, amb la implantació del nou sistema de gestió de residus a tot el municipi, Palau-solità entra a formar part dels municipis que compleixen la Llei 9/2008, que obliga a tots els municipis a fer la recollida selectiva dels residus.

 • L'Ajuntament incrementa en més d'un 45% la despesa en ajuts en serveis socials

  1 de desembre de 2008

  La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha invertit més d'un 45% en matèria de serveis socials respecte la inversió feta l'any 2007. A la segona meitat del 2007, ja es va incrementar la dotació en serveis socials amb prop de 18 mil euros, addicionals als 50 mil que hi va destinar inicialment l'anterior Govern socialista.

Registres del 2071 al 2077 de 2077
« Pàgina 139  [ 1 | ... | 136 | 137 | 138 | 139 ]