Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 13 de desembre

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • Inici xxix cursa maria v ctor

  Palau finalitza una Festa Major marcada per una gran participació

  1 de setembre de 2009

  Palau-solità i Plegamans va tancar ahir dilluns la seva Festa Major que ha comptat amb una gran participació de públic en les més de 80 activitats que s'han celebrat al llarg de 5 dies.

 • Parada Bus

  Es presenta la nova línia de Bus Urbà

  26 d'agost de 2009

  El proper divendres 28 d'agost, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans farà l'acte de presentació del recorregut de la nova línia de bus urbana que es posarà en marxa oficialment a partir del proper 7 de setembre.

 • Els Gegants de la Vila a la Festa Major 2008

  Ja s'acosta la Festa Major, que serà apoteòsica malgrat la reducció del pressupost

  21 d'agost de 2009

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ja ha tancat el programa definitiu de la Festa Major 2009, que se celebrarà del dijous 27 d'agost al dimarts 1 de setembre. “Hem organitzat una Festa Major pensada per a què tothom pugui gaudir-ne, amb reclams per a tots els gustos i totes les edats i amb molts espectacles i activitats de caire familiar i amb els carrers de la vila com a escenari principal”, explica el regidor de Cultura i Festes, Miquel Truyols.

 • Tall de trànsit a la Rotonda Mestre Pere Pou i Rambla Mestre Pere Pou

  18 d'agost de 2009

  La regidoria d'urbanisme de l'ajuntament de Palau-solità i Plegamans informa que a partir de demà dimecres dia 19 d'agost i fins al proper dimecres 26 d'agost, es procedirà a realitzar treballs de pavimentació i asfaltat de la cruïlla de la rotonda i la cruïlla central de la Rambla Mestre Pere Pou.

  Durant el període que durin les obres, l'accés a la Rambla i a la rotonda estarà tallat i només els veïns afectats per les obres tindran accés als seus domicilis.

 • Construcció de la nova rotonda

  Tall de circulació a la cruïlla entre Mestre Pere Pou i Can Cortès

  17 d'agost de 2009

  La circulació de vehicles quedarà completament tallada entre els dies 19 i 25 d'agost a la cruïlla entre la rambla Mestre Pere Pou i el carrer de Can Cortès. La causa són els treballs d'asfaltat d'aquesta cruïlla, on s'hi està construint una nova rotonda que permetrà ordenar el trànsit en un dels punts més transitats de la xarxa viària palauenca.

 • La primera capa de l'antic paviment ja s'ha retirat

  Renovació del paviment interior de les escoles bressol

  13 d'agost de 2009

  Ja han començat les obres de renovació del paviment interior de les escoles bressol municipals Patufet i el Sol. El paviment anterior estava molt deteriorat degut a la seva antiguitat. Ara s'hi està posant un de nou que millorarà les condicions higièniques, la seguretat i l'estètica de les sales principals que hi ha als dos edificis de les escoles bressol.

 • Els bombers, controlant que el foc no es torni a orginar

  El foc calcina part d'un magatzem de plàstics al polígon Boada Nou

  12 d'agost de 2009

  Un incendi ha calcinat en la matinada d'avui, 12 d'agost, part d'un magatzem on l'empresa Plásticos Compuestos hi guardava el material fabricat en unes dependències adjacents. Es tracta de productes plàstics, cautxú, làtex sintètic i derivats, que han cremat durant bona part de la matinada juntament amb l'estructura de part del magatzem, que ha perdut part del sostre si bé encara s'ha d'avaluar si l'estructura n'ha quedat afectada. En total s'han cremat 4.000m2 dels 8.000m2 que ocupa el magatzem...

 • Cuchillo i Roque en la presentació

  Les Nits Literàries presenten el llibre ‘Los grandes compositores'

  10 d'agost de 2009

  Claudi M. Cuchillo (traductor) i Roque Lucas (president de l'Associació Amics de la Música Clàssica) van presentar el vespre del 24 de juliol el llibre ‘Los grandes compositores' en el marc de les Nits Literàries de Palau-solità i Plegamans. El llibre pretén apropar al públic la vida i l'obra de grans mestres de la música.

 • Obres per millorar l'accessibilitat i seguretat a la rambla

  Talls de circulació i desviaments per obres a la rambla Mestre Pere Pou

  7 d'agost de 2009

  L'empresa subministradora d'aigua CASSA empren actuacions de millora a la xarxa d'abastament d'aigua potable a la rambla Mestre Pere Pou, aprofitant que s'hi estan fent obres per a la seva remodelació i minimitzar així les molèsties.

 • Vista parcial del Polígon Industrial Riera de Caldes

  S'aprova la construcció d'un nou aparcament de camions

  6 d'agost de 2009

  L'empresa pública GISA, que depèn de la Generalitat de Catalunya, ha adjudicat la redacció del projecte per a la construcció d'un aparcament de vehicles pesats al polígon industrial Riera de Caldes de Palau-solità i Plegamans. La llum verda a aquesta nova infraestructura arriba després que l'equip de govern hagi reivindicat aquesta instal·lació durant força temps.

 • El pont de Sant Roc, tallat per obres

  El pont de Sant Roc continuarà tallat de 3 a 4 setmanes més

  5 d'agost de 2009

  La passarel·la de Sant Roc, que permet creuar la riera de Caldes unint els barris de la Pineda i de Sant Roc, continuarà tallada al trànsit entre 3 i 4 setmanes més. Aquest punt està afectat per les obres d'ampliació de la xarxa de clavegueram a l'avinguda Arquitecte Falguera i al carrer de Sant Roc. On es troba el pont de Sant Roc s'hi està construint un col·lector i un sobreeixidor que, amb la resta de treballs d'ampliació, augmentaran la capacitat de la xarxa de clavegueram i evitaran...

 • Els petits de les Activitats Esportives d'Estiu

  Les Activitats Esportives d'Estiu, les millors vacances per a nens i nenes

  4 d'agost de 2009

  L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i el regidor d'Esports, Albert Font, van acompanyar els nens, nenes i joves en la festa de cloenda de les Activitats Esportives d'Estiu que va tenir lloc el dia 31 de juliol al parc de l'Hostal del Fum.

 • Manifestació de Salvem el Poble

  Unes 800 persones es manifesten contra el Pla Territorial Metropolità

  3 d'agost de 2009

  Uns 800 veïns i veïnes es van manifestar divendres passat, 31 de juliol, per oposar-se al desenvolupament urbanístic que el Pla Territorial Metropolità de Barcelona (PTMB) preveu al terme municipal de Palau-solità i Plegamans. El document obre la porta a un gran creixement urbanístic i demogràfic en sòls agroforestals del municipi.

 • 5 mints de silenci

  Palau-solità i Plegamans condemna els atemptats d'ETA

  31 de juliol de 2009

  L'equip de govern de Palau-solità i Plegamans, altres regidors de l'Ajuntament i ciutadans i ciutadanes de la vila s'han aplegat a les 12 del migdia a la plaça de la Vila per condemnar mitjançant una concentració silenciosa els dos atemptats que la banda terrorista ETA ha comès a Burgos i Palmanova (Mallorca). La condemna ha estat especialment rotunda a causa del segon atemptat, en el que han mort 2 agents de la Guàrdia Civil.

 • Cessió vehicle adaptat

  L'Ajuntament ja disposa d'un vehicle adaptat per a serveis socials

  29 de juliol de 2009


  L'ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'empresa Visiocom han signat aquest matí la cessió del vehicle adaptat que donarà servei a les persones amb mobilitat reduïda del municipi.

Registres del 2071 al 2085 de 2199
« Pàgina 139 »  [ 1 | ... | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | ... | 147 ]