Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 17 de febrer

Contacteu:

  • Atenció Ciutadana
    Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
    Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
  • Departament de Comunicació
    Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
    Tel: 93.864.34.95
    comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

  • Ple mes octubre

    El ple demana que no s'augmenti l'IVA

    2 de novembre de 2009


    Reclama que l'administració local no pagui aquest impost

    L'anunci per part del Govern de l'Estat d'augmentar en dos punts l'IVA a partir del mes de juliol de 2010 i de forma permanent en el futur, ha provocat que l'equip de govern de Palau-solità i Plegamans hagi presentat una moció per demanar la supressió d'aquesta mesura. La moció va ser aprovada el passat dijous dia 29 d'octubre amb els vots a favor de CIU, ERC, PP i ICV-EuA i l'abstenció dels regidors del PSC.

  • Un dels semàfors que ha estat avariat, vist des del pg. de la Carrerada

    Es repara el semàfor principal de la vila després d'intenses gestions de l'Ajuntament

    30 d'octubre de 2009

    El manteniment i reparació depèn de la Direcció General de Carreteres de la Generalitat
     
    Els semàfors que regulen el pas de vehicles i vianants en la cruïlla que registra més trànsit de la vila, que uneix l'avinguda Catalunya i el passeig de la Carrerada, han estat avariats des del 24 d'octubre i fins al matí d'avui, 30 d'octubre, si bé ja van començar a registrar incidències des de l'última tempesta elèctrica, del 22 d'octubre.

  • El regidor Albert Font exposa la proposta de modificació de taxes al Ple Municipal

    L'Ajuntament congela les taxes municipals per a 2010

    30 d'octubre de 2009

    Es crea un ventall de bonificacions de caire social per ajudar les famílies i les empreses a suportar la crisi
     
     
    El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va aprovar ahir per unanimitat la modificació de les ordenances fiscals per a l'exercici de 2010 proposada per l'equip de govern. “En el context de crisi econòmica i de la pujada d'impostos anunciada pel govern estatal aquest Ajuntament vol, dins de les seves humils possibilitats, ajudar la ciutadania en aquest moment de dificultats...

  • Pantalla instal·lada a Can Cortès

    Noves pantalles informatives en diversos punts de la vila

    29 d'octubre de 2009

    La regidoria de Comunicació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha instal·lat diverses pantalles en punts clau del municipi per tal d'apropar informació pràctica i de servei a la ciutadania. La nova plataforma emetrà petites peces d'informació útil com alertes meteorològiques o d'altres que puguin succeir, de serveis municipals i tràmits, de projectes urbanístics i d'afectacions a la via pública, de promoció d'activitats, actes culturals, curiositats...

  • El Club de la Feina es troba a l'edifici del DESOC

    Oferta de tallers per millorar les opcions d'aconseguir feina

    27 d'octubre de 2009

    Les persones inscrites a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ja poden apuntar-se als tallers que el Club de la Feina, del Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC), ha organitzat amb la col·laboració del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental. Els tallers, completament gratuïts, s'adrecen a persones de totes les edats que es trobin en situació d'atur.

  • Concert a Santa Maria de Palau-solità

    El teatre i la música captiven el públic palauenc

    26 d'octubre de 2009

    La ciutadania palauenca ha participat de forma molt significativa en els diversos actes culturals que s'han celebrat a la vila durant el passat cap de setmana.

  • El grup Yacumba actuant a la plaça de Ca l'Estruch

    Els més menuts, grans protagonistes de la Festa Castanyera i la Mostra de Moniatos

    26 d'octubre de 2009

    Els nens i nenes de Palau-solità i Plegamans van ser els grans protagonistes en la XV Festa Castanyera i la XIV Mostra de Moniatos Disfressats que van celebrar-se dissabte a la tarda a la plaça de Ca l'Estruch.

  • Etiqueta que identifica els comerços adherits a la Xarxa Comerç Verd

    Més de 10 mil vals repartits en la campanya ‘Puja't al carro!'

    23 d'octubre de 2009

    Aquesta setmana s'ha celebrat el quart i últim sorteig entre els clients dels 59 comerços de Palau-solità i Plegamans adherits a la Xarxa Catalana de Comerços Respectuosos amb el Medi Ambient (Xarxa Comerç Verd). En total s'han repartit més de 10 mil vals en quatre setmanes, entre els clients que han anat a comprar de manera responsable, respectant el medi ambient i minvant la producció de residus, ja sigui per haver prescindit de les bosses de plàstic, per escollir envasos retornables o...

  • Vista de Palau-solità i Plegamans

    EL GOVERN PREVEU FER UN PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA ENTORN EL POUM

    21 d'octubre de 2009

    Al llarg dels propers mesos, l'Ajuntament iniciarà un procés de consulta ciutadana per tal de garantir que totes les opinions dels ciutadans siguin tingudes en compte i el procés d'al·legacions serveixi realment per escoltar tothom. En el passat ple del mes de setembre, el regidor d'urbanisme Josep M. Serraviñals ja va anunciar que l'equip govern estava treballant per endegar aquest procés que ha d'assegurar una bona participació ciutadana entorn el POUM.

  • Albert Font, David Godayol, Mercè Pla i Josep Costajussà en la signatura del conveni

    El FC Barcelona i el CFS Palau signen un acord per a la formació de jugadors de futbol sala

    20 d'octubre de 2009

    El pacte permetrà l'intercanvi d'esportistes, entre altres qüestions

    Amb el conveni que s'ha signat avui a Palau-solità i Plegamans, totes dues parts persegueixen l'objectiu d'optimar els esforços d'ambdues entitats en la tasca de captar i formar jugadors de futbol sala, especialment pel que fa a jugadors d'edat inferior a la categoria juvenil. Per al club vallesà és d'especial transcendència el fet que el conveni té caràcter d'exclusivitat per al Club de Futbol Sala Palau (CFS Palau)...

  • La brigada de jardineria ja compta amb 3 vehicles elèctrics

    19 d'octubre de 2009

    Després que en el mes de juliol entrés en funcionament el primer camió elèctric de la brigada de jardineria, en aquest mes d'octubre, la regidoria de Medi Natural de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans han incorporat dos nous vehicles elèctrics. Es tracta de dos nous motocarros que juntament amb el camió esmentat han substituït els antics vehicles del departament de Parcs i Jardins.

  • Homenatge a Lluís companys

    Palau-solità i Plegamans recorda al President Companys

    16 d'octubre de 2009

    Ahir dijous, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va va organitzar un acte per recordar la figura del President de la Generalitat Lluís Companys afusellat el 15 d'octubre de 1940.

  • Presentació PTMB

    Oriol Nel•lo explica la seva visió del PTMB, però la ciutadania mostra la seva desconfiança

    15 d'octubre de 2009

    Més de 300 persones es van aplegar ahir al vespre a la Sala Polivalent de Palau-solità i Plegamans per escoltar les explicacions dels redactors del Pla Territorial Metropolità el Sr. Oriol Nel•lo i el Sr. Josep Mª Carreras referents al PTMB. Unes explicacions que no van acabar de convèncer a la ciutadania, molt preocupada per com pot afectar aquest Pla al municipi.

    El Secretari de Planificació Territorial de la Generalitat de Catalunya, Oriol Nel•lo va estructurar la seva ponència...

  • Homenatge gent gran

    El consistori segueix homenatjant les persones majors de 90 anys

    14 d'octubre de 2009

      L'acaldessa de Palau-solità i Plegamans Mercè Pla i la regidora de Gent Gran Carme Rubí, van visitar el pasta 7 d'octubre a la Francisca Raichel amb motiu dels seus 92 anys.

  • Imatge de l'espectacle

    La Maternitat d'Elna' duu al teatre la solidaritat amb les refugiades embarassades dels camps francesos

    8 d'octubre de 2009

    La programació estable de teatre que ha organitzat la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans duu al Teatre de la Vila l'obra La Maternitat d'Elna (institució impulsada pels moviments socials suïssos que van aportar diners, menjar i equipaments). La peça, produïda per Projecte Galilei, parla del que va ser capaç de fer una persona molt jove, Elisabeth Eidenbenz, per salvar les dones embarassades d'haver de patir el part en les pèssimes condicions higièniques, alimentàries...

Registres del 2086 al 2100 de 2249
« Pàgina 140 »  [ 1 | ... | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | ... | 150 ]