Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 14 de desembre

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • Festa Major barri de Can Falguera

  Els Barris de Can Falguera i la Plana de Can Maiol celebren les seves Festes Majors

  29 de juliol de 2009

  El passat cap de setmana, els veïns i veïnes del Barri de Can Falguera i de la Plana de Can Maiol de Palau-solità i Plegamans van celebrar les respectives Festes Majors. Des de divendres i fins diumenge es van organitzar diverses activitats que van fer gaudir a grans i petits dels dos barris del municipi.

 • Festa 90 aniversari gent gran

  L'Ajuntament ret homenatge a les persones de més de 90 anys del municipi

  28 de juliol de 2009

  La regidoria de la Gent Gran de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha organitzat, avui dimarts dia 28 de juliol, un acte commemoratiu per retre homenatge a les persones de més de 90 anys del municipi.

 • Els joves presenten la Festa Major Jove per a TvPalau

  Els joves presenten davant la càmera els actes de la Festa Major

  24 de juliol de 2009

  Un nodrit grup de joves va participar ahir, 23 de juliol, en l'activitat ‘Presenta la Festa Major Jove!', que va tenir lloc a l'Espai Jove l'Escorxador. Els i les joves van demostrar molt bones maneres davant la càmera de televisió, molta creativitat i un gran sentit de l'humor.

 • Grup d'Educació Viària en una sortida en bicicleta feta durant el curs 2008-2009

  Nou reconeixement per al programa d'Educació Viària

  23 de juliol de 2009

  La Diputació de Barcelona ha tornat a destacar com a Bona Pràctica el programa d'Educació Viària que es duu a terme des de la Unitat de Mobilitat Segura de la Policia Local, diverses regidories de l'Ajuntament i els centres educatius del municipi.

 • Carme Rubí, regidoria de Serveis Socials; Josep Guerrero, Amics del Tren; Mercè Pla, Alcaldessa; i Isabel Cervera, ADISPAP

  L'Ajuntament atorga a ADISPAP l'aportació solidària dels Amics del Tren

  23 de juliol de 2009

  L'Alcaldessa de la vila, Mercè Pla, va lliurar ahir a l'Associació de Discapacitats de Palau-solità i Plegamans (ADISPAP) la recaptació que l'Associació Cultural Amics del Tren va aconseguir amb els tiquets per pujar al Tren de l'Hostal del Fum en un cap de setmana solidari del mes de novembre. Amics del Tren va lliurar els 919,50 euros que va recaptar a l'Ajuntament per a què l'adjudiqués a alguna entitat social del municipi. D'entre “el teixit associatiu tan ric i divers amb què compta...

 • Mercè Pla i Josep M. Serraviñals amb els assistents, a l'Auditori de Can Cortès

  Celebració del primer Fòrum del Transport

  21 de juliol de 2009

  El passat dilluns 20 de juliol es va celebrar el primer Fòrum del Transport de Palau-solità i Plegamans, que va aplegar una trentena de persones. El Fòrum del Transport ha tingut lloc per tal de donar a conèixer a la població els detalls del projecte d'implantació d'una nova línia de bus urbà al municipi. Tot i així, l'acte també va servir per informar sobre tots aquells projectes que té en marxa l'Ajuntament i que tenen a veure amb la mobilitat i l'accessibilitat dins el poble.

 • Els treballadors es van reunir al Saló de Plens amb regidors de tots els grups polítics del Ple Municipal

  L'Ajuntament dóna suport als treballadors d'ESSA Palau, afectats per un ERO

  21 de juliol de 2009

  L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i regidors de tots els partits polítics que formen el ple del municipi, van reunir-se divendres passat, 17 de juliol, amb representants del Comitè d'Empresa de la plantilla de la seu palauenca d'Estampaciones Sabadell. El col·lectiu de treballadors i treballadores va iniciar dijous 16 una vaga indefinida per mirar d'aturar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que preveu acomiadar 223 persones d'una plantilla de 515 treballadors.

 • Sessio informativa

  Els veïns de Palau-solità i Plegamans es mobilitzen en contra del Pla Territorial Metropolità

  15 de juliol de 2009

   
   
  Ahir dimarts dia 14 de juliol, prop d'un centenar de veïns de Palau-solità i Plegamans es van reunir a la Sala Polivalent per valorar les greus conseqüències que comportarà per al municipi el Pla Territorial Metropolità de Barcelona (PTMB).

 • Reunió del 13 de juliol a la Masia de Can Cortès

  Veïns i Ajuntament, en contra del Pla Territorial Metropolità de Barcelona

  14 de juliol de 2009

  El Pla preveu establir una nova ciutat que podria acollir a entre 30.000 i 50.000 habitants en els actuals sòls agroforestals
   
  Els veïns i l'Ajuntament van convocar una segona reunió, avui, dia 14 de juliol, a les 20.00h, a la Sala Polivalent (Camí Reial, 144)
   
  Un bon nombre de veïns i veïnes, més d'un centenar, van omplir de gom a gom l'Auditori de la Masia de Can Cortès en la reunió que va convocar l'Ajuntament el vespre del 13 de juliol per informar de les afectacions negatives...

 • Un bon nombre de persones van acudir a la presentació de l'Estudi

  Primer estudi sobre el consum de drogues entre els joves del municipi

  10 de juliol de 2009

  La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia ha elaborat un estudi sobre el consum de drogues entre els joves palauencs per encàrrec de les regidories de Joventut, Serveis Socials i Ensenyament.

 • Dos agents de la Policia Local patrullant en una zona comercial

  Campanya d'estiu de la Policia Local per evitar robatoris

  9 de juliol de 2009

   
  Recorda als veïns que poden inscriure's al Registre d'absències
   
  La Policia Local de Palau-solità i Plegamans ha iniciat una campanya per recordar als veïns del municipi que poden inscriure's al Registre d'Absències per tal que la seva llar compti amb un servei especial de vigilància durant el període en què els habitants marxen de vacances. Per gaudir del servei s'ha d'omplir un qüestionari a les dependències de la Policia Local situada al Passeig de la Carrerada número 51.
   
  Segons...

 • Es col·loca la primera pedra del nou centre d'Atenció Primària de Palau-solità i Plegamans

  8 de juliol de 2009

  Avui, dimecres 8 de juliol, la Consellera de Salut, Marina Geli, i l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, han col•locat la primera pedra del nou Centre d'Atenció Primària (CAP) del municipi en un solar cedit pel consistori i on des de fa uns dies ja hi treballa la maquinària pesada.

 • Materials d'obra presents a la Serra de Can Riera

  Les llars de la Serra de Can Riera ja poden connectar-se a la xarxa de clavegueram

  7 de juliol de 2009

  Els veïns de la Serra de Can Riera que ho desitgin ja poden connectar les canonades de desguàs d'aigües residuals de les seves llars a la xarxa de clavegueram del sector. Simultàniament, haurien de complimentar i presentar a l'Ajuntament una instància que se'ls ha fet arribar a casa juntament amb l'autorització per connectar.

 • Solar destinat al nou Centre d'Assistència Primària

  Col·locació de la primera pedra del nou CAP

  7 de juliol de 2009

  L'Honorable Sra. Marina Geli, Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, i la Il·lustríssima Sra. Mercè Pla, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, presideixen el dimecres 8 de juliol, a les 12h, l'acte de col·locació de la primera pedra del nou Centre d'Assistència Primària (CAP) de Palau-solità i Plegamans. En l'acte hi participen també altres personalitats així com els arquitectes responsables del nou edifici, que exposaran el projecte.

 • Imatge del cartell de la presentació

  Presentació d'un estudi sobre el consum de drogues entre els joves palauencs

  7 de juliol de 2009

  El dimecres 8 de juliol, es presenta l'estudi ‘El consum de drogues entre els joves de Palau-solità i Plegamans', a les 19.30h, a l'Espai Jove l'Escorxador (pg. de la Carrerada, s/n). La presentació és oberta a tothom qui vulgui assistir-hi per conèixer el contingut de l'estudi.

Registres del 2086 al 2100 de 2199
« Pàgina 140 »  [ 1 | ... | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | ... | 147 ]