Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 d'agost

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • Es posen en marxa nous tallers per a joves

  9 de gener de 2009

  La regidoria de joventut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans posa en marxa una nova edició dels tallers destinats als joves. Abans però, donarà la possibilitat de fer un setmana de tastets. Nois i noies podran conèixer en què consisteixen els diferents tallers gràcies a l'explicació dels professionals.

  Una setmana abans de començar els tallers impulsats per la regidoria de joventut, cada tarda de la setmana vinent, els diferents talleristes faran una breu introducció per explicar...

 • Es reparteixen 1.400 litres de brou durant la cavalcada de Reis

  7 de gener de 2009

  Com cada any, els Reis d'Orient van arribar puntualment a una de les cites més màgiques per als nens i les nenes de Palau-solità i Plegamans. Milers de persones es van aplegar pels carrers del municipi per rebre Sas Majestat els Reis.

 • L'Ajuntament treballa la prevenció del contagi del VIH

  12 de desembre de 2008

  La Regidoria de Joventut juntament amb la coordinadora d'entitats juvenils, i el grup de joves peers, de Palau-solità i Plegamans han organitzat la Setmana Rodona en motiu del Dia Mundial de la SIDA, del dia 29 de novembre al 4 de desembre.

  Al llarg de tota la setmana un centenar de persones van realitzar vàries activitats amb l'objectiu de treballar la prevenció del contagi del VIH/ SIDA, altres infeccions de transmissió sexual i embarassos no desitjats.

 • La recollida porta a porta de la matèria orgànica s'implanta a tot el municipi

  1 de desembre de 2008

  Palau-solità enfila la darrera fase d'implantació de la recollida porta a porta, el 29 de novembre, en els barris de Pla de l'Alzina, Centre, Can Cortés, Pedra Llarga, Can Periquet, La Plana de Can Maiol, Carrer de Baix i Can Parera.

  D'aquesta manera, amb la implantació del nou sistema de gestió de residus a tot el municipi, Palau-solità entra a formar part dels municipis que compleixen la Llei 9/2008, que obliga a tots els municipis a fer la recollida selectiva dels residus.

 • L'Ajuntament incrementa en més d'un 45% la despesa en ajuts en serveis socials

  1 de desembre de 2008

  La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha invertit més d'un 45% en matèria de serveis socials respecte la inversió feta l'any 2007. A la segona meitat del 2007, ja es va incrementar la dotació en serveis socials amb prop de 18 mil euros, addicionals als 50 mil que hi va destinar inicialment l'anterior Govern socialista.

Registres del 2086 al 2090 de 2090
« Pàgina 140  [ 1 | ... | 137 | 138 | 139 | 140 ]