Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 19 de setembre

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • Agents de la Policia Local alcen la Senyera

  La vila torna a viure una Diada amb un marcat accent cultural i associatiu

  11 de setembre de 2013

  La plaça Onze de Setembre va tornar a ser el lloc on es van aplegar unes 300 persones per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. La música del Combo de l'Escola Municipal de Música va aportar les primeres notes que marcaven l'inici de l'acte, sota l'amenaça d'un cel gris i dens.
   
  L'acte va engegar quan l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, va lliurar la Senyera als agents de la Policia Local que, vestits de gala, es van encarregar d'alçar-la amb l'acompanyament musical...

 • L'envelat, ple de persones que van gaudir de la Nit de l'Illa. Fotografia de Santi Lumbreras.

  Més de 800 persones celebren la 10a Nit de l'Illa

  10 de setembre de 2013

  Un total de 875 persones van acudir a la celebració de la 10a Nit de l'Illa, una festa que organitza l'Associació Illa Comercial Palau i que enguany va tenir lloc el dissabte 7 de setembre a l'envelat situat al costat del pavelló d'esports. Es tracta d'una celebració a la que hi estan convidats els amics i clients dels comerços associats en aquesta entitat per gaudir d'un sopar i actuacions. A més, participen en un sorteig on es regalen tota mena de premis.
   
  El primer premi estava dotat...

 • El tram afectat del Camí Reial es troba entre els carrers Barcelona i Sant Miquel

  Estretament de la calçada en un tram del Camí Reial per treballs de millora en la xarxa de gas

  9 de setembre de 2013

  La calçada d'un petit tram del Camí Reial comprès entre els carrers Barcelona i Sant Miquel tindrà una amplada menor de l'habitual durant uns dies a causa d'unes obres que es duen a terme amb la finalitat de millorar la xarxa de subministrament de gas.
   
  L'actuació no suposa cap tall de trànsit, però sí que implica la inhabilitació de les places d'aparcament situades al tram afectat per permetre que hi puguin continuar circulant vehicles.
   
  En concret, els treballs tenen com a finalitat...

 • Panoràmica parcial del municipi, des del Castell de Plegamans

  Dissabte 14 de setembre finalitza el termini per presentar al·legacions al POUM

  9 de setembre de 2013

  El Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Palau-solità i Plegamans va ser aprovat en fase inicial al Ple Extraordinari que es va celebrar amb aquesta finalitat el 30 d'abril. El document es troba des d'aleshores en període d'exposició pública, cosa que significa que s'hi poden presentar al·legacions, fins al 14 de setembre i incloent-hi aquest dia. Tot i ser dissabte, el registre de l'Ajuntament funcionarà amb normalitat, de 9 a 14h. Les al·legacions s'han de presentar per escrit...

 • 130906 laplaga imatgepromocional01

  El film 'La Plaga', rodat en part a Palau-solità i Plegamans, s'estrena a diversos cinemes de l'Estat Espanyol

  6 de setembre de 2013

  La Plaga, un llargmetratge català dirigit per Neus Ballús i realitzat per la productora el Kinògraf, es projecta des del divendres 6 de setembre a diversos cinemes de l'Estat Espanyol, a Barcelona (Aribau Club i Cines Verdi), Girona (Cinema Truffaut), València (Cines Albatros Babel), Palma de Mallorca (Cine Ciutat) i Madrid (Cineteca). Als cinemes barcelonins està programat fins al 12 de setembre; al gironí, fins al 15 del mateix mes.

 • Nova pista esportiva a l'Escola Can Periquet

  Enllestides diverses millores als centres educatius davant l'inici del nou curs escolar

  6 de setembre de 2013

  El curs escolar 2013-2014 comença la setmana vinent. Els centres educatius del municipi l'inicien després d'haver-s'hi fet diverses millores a les escoles de primària i a les escoles bressol municipals. Una part significativa d'aquests treballs la duen a terme treballadors de les Brigades Municipals. La inversió prevista total que l'Ajuntament destina durant aquest any a fer obres de millora i altres adequacions als centres del municipi se situa al voltant dels 77.000€.

 • Concert de jazz: Joan Chamorro i Andrea Motis Quartet

  La vila tanca una altra edició multitudinària i molt participativa de la Festa Major

  4 de setembre de 2013

  Palau-solità i Plegamans va viure dilluns 2 de setembre, jornada festiva al municipi, el darrer dia de la Festa Major 2013. En total, 5 dies de festa grossa, de cultura, d'oci, d'esport, de sana competició en els jocs rurals i, sobretot, de molta participació ciutadana, tant en l'organització d'actes com en l'assistència multitudinària de públic. A més, s'ha tancat aquesta edició de la Festa Major sense que s'hagi registrat cap incidència destacable.

 • Marató de Donació de Sang, 31 d'agost // Dóna sang, dóna vida!

  252 persones acudeixen a donar sang a la Marató

  3 de setembre de 2013

  Font: Banc de Sang i Teixits
   
  Dues-centes cinquanta-dues persones es van acostar a la Sala Polivalent per donar sang durant la Marató celebrada el dissabte 31 d'agost, de 9 a 21h, dins el marc de la Festa Major de Palau-solità i Plegamans. D'aquestes 252 donacions, 221 es van fer efectives i la resta, 31 en total, van ser oferiments de persones que en aquell moment no van poder donar sang.

 • Festa de l'escuma 2012

  Molt bona Festa Major!

  29 d'agost de 2013

  La festa grossa s'estén del 29 d'agost al 2 de setembre
   
  La Festa Major 2013 comença el 29 d'agost i finalitza el dilluns 2 de setembre, jornada festiva al municipi. Durant els dies de Festa Major s'amplia l'horari en el que bars i restaurants poden estar oberts, fins a les 3.30h de la matinada. S'ha establert aquest horari amb l'objectiu de compaginar al màxim possible les ganes de diversió amb el dret al descans.

 • FM 2012

  Programació especial en directe de Festa Major

  28 d'agost de 2013

  Ràdio Palau us ofereix del 30 d'agost al 2 de setembre una programació especial de Festa Major amb el més destacat de la festa gran del poble. Connexions en directe, música, entrevistes i pistes en directe pels jocs rurals, configuraran una programació que divendres s'inicia a les 7 de la tarda fins les 10 de la nit i que inclou la retransmissió del pregó. Dissabte i diumenge la programació en directe us l’oferim de 17 a 21h. I ja dilluns som amb vosaltres de 18h a 21h, amb una tertúlia-balanç...

 • Ball de Sant Genís, Colla del Ball de Gitanes de Palau-solità i Plegamans. Fotografia de Daniel Ruiz

  Les Colles del Ball de Gitanes recuperen el Ball de Sant Genís en la celebració del mil·lenari de l'església homònima

  26 d'agost de 2013

  Les Colles del Ball de Gitanes de Palau-solità i Plegamans han recuperat l'anomenat Ball de Sant Genís. Ho van fer mostrant aquesta dansa en una de les jornades de celebració del mil·lenari de l'església de Sant Genís de Plegamans. Aquest passat diumenge, 25 d'agost, dia que el santoral dedica a aquest màrtir cristià, van ballar a la plaça 22 dansaires, formant dos grups d'11 persones per fer reviure els passos del Ball de Sant Genís. La mateixa Colla del Ball de Gitanes de la vila es troba...

 • Els operaris pinten un dels passos de vianants de donen accés a l'Escola Can Cladellas

  Es millora la senyalització per potenciar la seguretat viària a l'entorn de les escoles

  22 d'agost de 2013

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans realitza durant aquesta setmana diversos treballs de millora en la senyalització de trànsit a l'entorn de les escoles. L'objectiu principal d'aquesta mesura és potenciar la seguretat viària dels vianants, especialment dels nens i nenes que en poc menys d'un mes tornaran a omplir les aules. La inversió aproximada d'aquests treballs és d'uns 6.000€.

 • El carrer Can Jan és una de les vies de la Sagrera que ja compta amb fanals LED

  La Sagrera estrena nous fanals amb tecnologia LED que estalvien el 50% del consum

  19 d'agost de 2013

  Es renova també la il·luminació del parc del Pla de l'Alzina, entre altres actuacions de millora de l'enllumenat públic
   
  L'Ajuntament ha renovat recentment una part de l'enllumenat públic de la Sagrera. Amb aquesta actuació, el barri es converteix en la primera zona del municipi que té carrers il·luminats amb làmpades de tecnologia LED. El seu consum elèctric és un 50% menor respecte a les làmpades de vapor de sodi -considerades també de baix consum-, que són les habituals, a la...

 • Inici dels treballs

  L'Ajuntament crea noves voreres per facilitar l'accés a peu a l'Escola Can Cladellas

  7 d'agost de 2013

  Els operaris estan enllestint aquests dies les obres que ha encarregat l'Ajuntament per crear noves voreres al carrer Camí de Santa Magdalena per facilitar l'accés a peu i de forma segura a l'Escola Can Cladellas des dels barris de la Sagrera i de Can Cladellas. A més de crear-ne de noves es reformen les que ja existien en alguns trams per fer-les accessibles a persones amb mobilitat reduïda o que duen cotxets per a infants. L'actuació, que té un cost per a l'Ajuntament de 43.589,94€, inclou...

 • Operaris pinten l'estança principal de l'Escola Bressol Patufet

  L'Ajuntament realitza millores en centres educatius durant les vacances escolars

  5 d'agost de 2013

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans realitza feines de manteniment i millora en diversos centres educatius aprofitant les vacances escolars de l'estiu. Les actuacions se centren aquests dies en les dues escoles bressol municipals, el Sol i Patufet, i a l'Escola Josep M. Folch i Torres.
   
  El Tinent d'Alcaldia d'Educació i Cultura, Joan Carles Tinoco, explica que "gràcies als dos anys de contenció en la despesa que ha fet l'Ajuntament, en aquest exercici hem pogut disposar de més recursos...

Registres del 2116 al 2130 de 2550
« Pàgina 142 »  [ 1 | ... | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | ... | 170 ]