Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 15 d'octubre

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • Exposició i xerrada sobre els drets dels consumidors

  22 de gener de 2009

  L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de Palau-solità i Plegamans ha organitzat una exposició que es troba instal·lada a la Sala d'Exposicions de la Masia de Can Cortès, i que es mantindrà fins al 31 de gener. Sota el títol 'Drets i deures del consumidor', la mostra vol difondre els termes legals que protegeixen als consumidors així com les obligacions a les que també hi està sotmès. L'entrada és lliure i hi ha la possibilitat de concertar visites de grups.

 • L'Ajuntament aprova 10 projectes que finançarà el Fons Estatal d'Inversió Local

  21 de gener de 2009

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va aprovar el divendres 16 de gener una llista de 10 projectes que s'han enviat al govern central per tal que doni el vistiplau i que s'han de desenvolupar amb els 2.405.978 d'euros que el Fons Estatal d'Inversió Local adjudica a la vila.

  La complexitat dels condicionants d'aquesta convocatòria de l'Estat ha comportat l'elaboració de 10 projectes relacionats amb la via pública, els serveis i els equipaments. Es tracta d'unes actuacions que permetran...

 • Premis per als donants de la Marató de Sang

  20 de gener de 2009

  Vuit de les 171 persones que el 27 de desembre van cedir part de la seva sang en la Marató de Sang, que va organitzar l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans junt amb el Banc de Teixits i Sang, han estat obsequiades amb diversos premis que s'han adjudicat mitjançant un sorteig.

  D'aquesta forma, els comerços Foto Centre i Audrey Moda i Complements, així com els restaurants Masia Julià, Cal Jesús i el Bosc Gran, han volgut col·laborar en aquesta iniciativa que va facilitar que molts...

 • Gran actuació dels grups de ball i esport al Festival d'Hivern

  19 de gener de 2009

  Els diversos grups que participen en les activitats esportives i musicals que organitza la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans van protagonitzar dissabte 17 de gener un espectacle de música i esport que va entusiasmar les més de 300 persones que van assistir com a públic a aquesta gran festa que va acollir el Pavelló d'Esports Maria Víctor.

 • Palau exposa el model de cogestió de l'Escorxador

  16 de gener de 2009

  Una delegació de joves i de tècnics de joventut de Lliçà de Vall va visitar el 14 de gener l'Espai Jove l'Escorxador de Palau-solità i Plegamans per conèixer i analitzar el model de cogestió amb què estan treballant des del mes de juny la regidoria de Joventut i les entitats juvenils.

  El model de cogestió de l'Escorxador permet que els joves participin amb veu i vot —i braç a braç amb la regidoria i els tècnics de joventut del consistori palauenc— en la presa de decisions sobre...

 • Arriben els balls i les coreografies del Festival d'Hivern

  15 de gener de 2009

  El proper dissabte 17 de gener, els palauencs i palauenques que participen en les activitats esportives i musicals que organitza la Regidoria d'Esports demostraran les bones arts que estan adquirint en les diferents disciplines que combinen l'esport i la música.

  A partir de les 11 del matí, el Pavelló Municipal Maria Víctor serà l'escenari del Festival d'Hivern. Al llarg d'una hora, els grups infantils i juvenils, d'adults i gent gran demostraran els seus avenços.

  En el cas dels...

 • L'Escorxador obre les sales d'estudi en horari nocturn

  13 de gener de 2009

  L'Espai Jove l'Escorxador de Palau-solità i Plegamans manté obertes les sales d'estudi a la nit (de 21h a 01h) des del 7 de gener i fins al 26 de febrer. Aquesta iniciativa vol proporcionar un espai idoni per a l'estudi per a tots aquells estudiants que prefereixen fer aquesta tasca en un lloc tranquil i adaptat, ja sigui per tenir dificultats per concentrar-se a casa o per qualsevol altra raó. Amb aquest nou servei els estudiants palauencs ja no hauran de desplaçar-se fins a altres municipis...

 • Rècord de participació en el Pati Lúdic 2008

  13 de gener de 2009

  L'última edició de la iniciativa Pati Lúdic va registrar una participació d'unes 1.000 persones al dia, fet que suposa un augment del 30% respecte a l'assistència registrada al 2007. De fet, aquesta 4a edició de Pati Lúdic ha estat la més multitudinària de totes les celebrades. Pati Lúdic és un aplec d'activitats lúdiques i esportives que organitza la Regidoria d'Esports i que ja es pot considerar una proposta clàssica d'activitats per als infants i joves de la vila en el període de...

 • L'Ajuntament i l'Associació de Comerciants estrenyen llaços per a la dinamització del comerç de la vila

  12 de gener de 2009

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans aportarà 6.000 euros a l'Associació de Comerciants per a la l'execució del Pla 2009 d'actuació comercial de la vila.

  L'objectiu principal d'aquest pla de dinamització és consolidar el col·lectiu de comerciants i millorar el servei en el comerç, així com transmetre als ciutadans l'oferta comercial que hi ha a la vila.

  El pla d'actuació comercial per a l'any 2009 conté set grans eixos d'actuacions:

  Projectes de millora social i...

 • Es posen en marxa nous tallers per a joves

  9 de gener de 2009

  La regidoria de joventut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans posa en marxa una nova edició dels tallers destinats als joves. Abans però, donarà la possibilitat de fer un setmana de tastets. Nois i noies podran conèixer en què consisteixen els diferents tallers gràcies a l'explicació dels professionals.

  Una setmana abans de començar els tallers impulsats per la regidoria de joventut, cada tarda de la setmana vinent, els diferents talleristes faran una breu introducció per explicar...

 • Es reparteixen 1.400 litres de brou durant la cavalcada de Reis

  7 de gener de 2009

  Com cada any, els Reis d'Orient van arribar puntualment a una de les cites més màgiques per als nens i les nenes de Palau-solità i Plegamans. Milers de persones es van aplegar pels carrers del municipi per rebre Sas Majestat els Reis.

 • L'Ajuntament treballa la prevenció del contagi del VIH

  12 de desembre de 2008

  La Regidoria de Joventut juntament amb la coordinadora d'entitats juvenils, i el grup de joves peers, de Palau-solità i Plegamans han organitzat la Setmana Rodona en motiu del Dia Mundial de la SIDA, del dia 29 de novembre al 4 de desembre.

  Al llarg de tota la setmana un centenar de persones van realitzar vàries activitats amb l'objectiu de treballar la prevenció del contagi del VIH/ SIDA, altres infeccions de transmissió sexual i embarassos no desitjats.

 • La recollida porta a porta de la matèria orgànica s'implanta a tot el municipi

  1 de desembre de 2008

  Palau-solità enfila la darrera fase d'implantació de la recollida porta a porta, el 29 de novembre, en els barris de Pla de l'Alzina, Centre, Can Cortés, Pedra Llarga, Can Periquet, La Plana de Can Maiol, Carrer de Baix i Can Parera.

  D'aquesta manera, amb la implantació del nou sistema de gestió de residus a tot el municipi, Palau-solità entra a formar part dels municipis que compleixen la Llei 9/2008, que obliga a tots els municipis a fer la recollida selectiva dels residus.

 • L'Ajuntament incrementa en més d'un 45% la despesa en ajuts en serveis socials

  1 de desembre de 2008

  La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha invertit més d'un 45% en matèria de serveis socials respecte la inversió feta l'any 2007. A la segona meitat del 2007, ja es va incrementar la dotació en serveis socials amb prop de 18 mil euros, addicionals als 50 mil que hi va destinar inicialment l'anterior Govern socialista.

Registres del 2131 al 2144 de 2144
« Pàgina 143  [ 1 | ... | 140 | 141 | 142 | 143 ]