Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 15 de desembre

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • Nova ordenança per a l'estalvi d'aigua

  30 de març de 2009

  El Ple de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans celebrat el 26 de març ha aprovat per unanimitat una ordenança d'estalvi d'aigua que permetrà estalviar entre un 30 i un 40% de l'aigua domèstica en noves construccions.

 • Caminada popular per l'entorn rural de la vila

  27 de març de 2009

  Com cada últim divendres de mes, la gent gran del poble s'ha calçat les sabatilles per caminar i poder fer amb comoditat una llarga excursió pel privilegiat entorn natural del nostre poble. L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i la regidora de Gent Gran, Carme Rubí, s'han unit al grup, format per una quinzena de persones, per acompanyar-lo en aquesta excursió.

 • Els alumnes de l'escola Folch i Torres visiten l'Ajuntament

  26 de març de 2009

  Els nens i nenes de l'escola Folch i Torres de Palau-solità i Plegamans han visitat aquest matí les diferents dependències de l'Ajuntament. Acompanyats de l'alcaldessa Mercè Pla i el regidor Josep Mª Serraviñals, els infants han pogut conèixer les diferents qüestions que afecten al dia a dia de l'activitat municipal.

  Com s'organitzen les dependències municiapals, els termes s'utilitzen a l'administració pública o quines són les funcions dels polítics han estat algunes de qüestions...

 • Procés participatiu per definir els actes de la festa local de l'1 de juny

  23 de març de 2009

  La nova festa popular coincidirà amb la celebració del Mercat Medieval

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha engegat una ronda de reunions amb entitats de la vila, agrupacions de veïns, associacions de mares i pares d'alumnes (AMPA) i amb ciutadans en general per tal de definir la nova festa local de l'1 de juny, aprofitant la instauració de la segona festa local en la jornada de la segona pasqua.

 • Projectes FEIL: una gran millora per a la vila

  23 de març de 2009

  Els 10 projectes que l'Ajuntament durà a terme permetran mantenir i crear llocs de treball

  Tots els projectes s'han de completar durant l'any 2009, per la qual cosa la ciutadania palauenca veurà en les properes setmanes com s'inicien les obres que canviaran en gran mesura la fesomia del nostre poble. L'Ajuntament va proposar un total de 10 projectes al govern estatal per ser finançats amb aquest fons i l'Estat va donar el seu vistiplau en considerar que efectivament compleixen amb els propòsits...

 • De com crear un núvol dins d'una ampolla

  23 de març de 2009

  Més d'una trentena de persones van aprendre i gaudir d'allò més sobre fenòmens meteorològics violents en la xerrada que Eloi Cordomí, home del temps de Televisió de Catalunya, va impartir a Palau-solità i Plegamans divendres passat.

 • S'elabora un cens d'empreses dels polígons industrials

  19 de març de 2009

  L'objectiu de l'Ajuntament és integrar la informació empresarial per disposar d'una base de dades dinàmica i fiable.

 • Comença l'esperat arranjament del camí de la Serra de Ponent

  18 de març de 2009

  La tan reivindicada adequació del camí de la Serra de Ponent ja és una obra en marxa. Cal recordar que es tracta d'un carrer a mig fer que presenta dificultats per transitar-hi i força mancances de subministrament.

 • Arrenca el curs de monitors de Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui

  17 de març de 2009

  L'Espai Jove l'Escorxador de Palau-solità i Plegamans va acollir el dissabte 14 de març la inauguració del Curs de monitor/a d'activitats de lleure, que organitzen de forma conjunta els consistoris de Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui. Les classes es realitzaran els caps de setmana fins al 25 d'abril a l'espai jove palauenc. Al curs s'hi han inscrit 14 joves de Palau-solità i Plegamans i 14 joves més de Caldes de Montbui.

 • Gran èxit de l'obra ‘Converses amb la mama'

  16 de març de 2009

  El Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans es va quedar petit el passat divendres, 13 de març, per acollir el gran nombre de persones que volien veure l'obra de Santiago Carlos Oves. Força públic es va quedar fora ja que les entrades es van exhaurir tan sols uns minuts després de sortir a la venda, uns dies abans de l'inici de la representació.

  Així, els qui van aconseguir el seu tiquet van omplir completament l'aforament del teatre, de 190 persones –i encara hi va haver més...

 • Nens i nenes de Palau aprenen seguretat viària gràcies a un ‘crash test'

  13 de març de 2009

  Alumnes de Cicle Inicial de Primària de l'escola CEIP Josep Maria Folch i Torres de Palau-solità i Plegamans han participat en el Programa a les escoles Jané Educa que els convida a assistir al laboratori Crash Research Center on, a través de proves d'impactes frontal, visualitzen com un incorrecte ús dels cinturons de seguretat o de sistemes de retenció infantil, pot arribar a ser la diferència entre viure o patir seqüeles greus en cas d'accident de trànsit.

  Aquesta acció es situa...

 • La UMA comissa 4.000kg de formatge emmagatzemat en males condicions

  13 de març de 2009

  La Unitat de Medi Ambient de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans va comissar ahir dijous més de 4 tones de formatge en talls per fondre emmagatzemades en males condicions.

 • Comença el curs de monitors que organitzen els municipis de Caldes de Montbui i Palau-solità i Plegamans

  12 de març de 2009

  Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui col•laboren per sisena vegada en la realització del Curs de monitor/a d'activitats de lleure adreçat a majors de 18 anys. Concretament el curs començarà aquest dissabte amb la participació de 14 joves d'entre 18 i 30 anys de Palau-solità i Plegamans i 14 joves més de Caldes de Montbui.

 • La campanya integral de reasfaltats entra en la segona fase

  11 de març de 2009

  La regidoria d'urbanisme de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha posat en marxa la segona fase de reasfaltat de carrers del municipi. Aquesta acció, s'insereix en un programa global de adequació i ordenació de la via pública, i de millora de la seguretat viària.

  En concret, el concurs de reasfaltat de carrers es va adjudicar l'any passat per un valor de 300.000€. Tal com assenyala el regidor d'Urbanisme, Josep M. Serraviñals, es tracta “d'un concurs molt competitiu i avantatjós...

 • Es posa en marxa el servei de grua municipal

  10 de març de 2009

  Els ajuntaments de Palau i Caldes han signat un conveni de col·laboració per a la prestació del servei de grua. Amb aquest acord es pretén regular la utilització d'un mitjà mecànic amb l'objectiu de cooperar entre administracions en la prestació d'un servei local.

Registres del 2146 al 2160 de 2199
« Pàgina 144 »  [ 1 | ... | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 ]